Το πιο αναπάντεχο spinoff του The Boys είναι γεγονός με Gael Garcia Bernal και Diego Luna

Μετά την επιτυχία του Gen V, ο βίαιος κόσμος του The Boys επεκτείνεται κι άλλο!
29 Νοεμβρίου 2023 01:53
Το πιο αναπάντεχο spinoff του The Boys είναι γεγονός με Gael Garcia Bernal και Diego Luna

Η επιτυχία του Gen V, της πρώτης spinoff σειράς του σύμπαντος του The Boys ήταν τέτοια που η ξέφρενα βίαιη superhero σειρά της Amazon ετοιμάζεται να επεκταθεί και στην υπόλοιπη υφήλιο. 

Και αυτό διότι μαθαίνουμε πως στα σκαριά υπάρχει η δεύτερη spinoff σειρά του The Boys και ομολογουμένως είναι μια αναπάντεχη συνεργασία. Σύμφωνα με το Deadline η νέα spinoff σειρά θα ονομάζεται "The Boys: Mexico" και θα έρθει δια χειρός των Diego Luna (Andor) και Gael Garcia Bernal (Coco, Werewolf By Night), καθώς θα είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί του. Το δίδυμο των δύο ηθοποιών δεν είναι τυχαίο καθώς έχουν ξανασυνεργατεί στο παρελθόν σε αρκετές ταινίες όπως "Y Tu Mama Tambien" και "The Beautiful Game (Rydo y Cursi). 

Λέγεται ότι τόσο ο Diego Luna και ο Garcia Bernal σκέφτονται να παίξουν κιόλας στη σειρά, αν και σε μικρότερους ρόλους και όχι πρωταγωνιστικούς, όπως αναφέρουν οι πηγές του Deadline. Μάλιστα το σενάριο του The Boys: Mexico κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό. 

Στο σενάριο της σειράς θα βοηθήσει ο Gareth Dunnet-Alcocer του "Blue Beetle". Προς το παρόν η παραγωγή αναζητά έναν co-showrunner στο ρόλο του συνδημιουργού Dunnet-Alcocer. Ολόκληρη η παραγωγή της νέας σειράς της Amazon στο σύμπαν του The Boys θα γυριστεί εξ'ολοκλήρου στο Μεξικό μιας και η σειρά θα ταξιδέψει εκεί και αυτή τη στιγμή συζητιέται το budget της μιας και δεν έχει ξεκινήσει ακόμη το casting των ηθοποιών. 

Επίσης, από πίσω θα βρίσκονται και πάλι τα μυαλά του πρωτότυπου The Boys, δηλαδή ο Eric Kripke, ο Seth Rogen και ο Evan Goldberg με τις δικές τους εταιρίες παραγωγής. 

Γνωρίζουμε ήδη πως θα έρθει η 2η σεζόν του Gen V, την ώρα που η 4η σεζόν του The Boys είναι σχεδόν έτοιμη και ξέρουμε πως θα προβληθεί κάποια στιγμή εντός του 2024.