The Boys: Στο τάβλι το έριξαν οι πρωταγωνιστές στα γυρίσματα της 4ης σεζόν (ΦΩΤΟ)

Περνάνε καλά στο πλατό του The Boys και βγαίνει προς τα έξω
26 Αυγούστου 2022 15:10
The Boys: Στο τάβλι το έριξαν οι πρωταγωνιστές στα γυρίσματα της 4ης σεζόν (ΦΩΤΟ)

Μάλλον η παραγωγή του The Boys είναι η πιο "γιούχου" του Χόλιγουντ αντικατοπτρίζοντας και το ίδιο το ύφος της σειράς. Οι αστέρες ενός εκ των δημοφιλέσδτερων σειρών της Amazon περνάνε καλά μεταξύ τους στο πλατό και βγαίνει προς τα έξω, κυριολεκτικά. 

Ο Karl Urban, που υποδύεται τον λατρεμένα αθυρόστομο Butcher ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, με τα υπόλοιπα "παλικάρια" του, όπου φαίνεται να έχουν στήσει δυο τάβλια για να χαλαρώσουν όπως πρέπει στο διάλειμμά τους.

Το επικό στιγμιότυπο προέρχεται φυσικά από τα γυρίσματα της 4ης σεζόν του The Boys, η οποία μόλις χθες πρόσθεσε τον Jeffrey Dean Morgan των "The Walking Dead" και Supernatural στις τάξεις της. 

Δείτε την ανάρτηση του Karl Urban στο Instagram: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karl Urban (@karlurban)

 

Στο cast περιλαμβάνονται οι: Karl Urban (Butcher), Jack Quaid (Hughie), Antony Starr (Homelander), Erin Moriarty (Starlight), Dominique McElligott (Queen Maeve), Jessie T. Usher (A Train), Laz AlonzoChace Crawford (The Deep), Jensen Ackles (Soldier Boy), Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Giancarlo Esposito

Έγινε γνωστό επίσης ότι ο Cameron Crovetti που υποδύεται τον Ryan, γιο του Homelander, έγινε τακτικό μέλος του cast, ενώ προστέθηκαν οι Susan Heyward και Valorie Curry στους ρόλους των Sister Sage και Firecracker αντίστοιχα.

Ακόμη, όμως, η πρεμιέρα της 4ης σεζόν του The Boys δεν έχει οριστεί από το Amazon Prime Video.