The Walking Dead: Η spinoff σειρά των Maggie και Negan αποκτά ξανά άλλον τίτλο

Ξεχάστε το "TWD: Isle of the Dead"
26 Αυγούστου 2022 16:20
The Walking Dead: Η spinoff σειρά των Maggie και Negan αποκτά ξανά άλλον τίτλο

Αλλαγές φαίνεται πως έγιναν στη κατεύθυνση της spinoff σειράς του The Walking Dead με πρωταγωνιστές τους "Maggie" και "Negan" των Lauren Cohan και Jeffrey Dean Morgan. Πριν από λίγο καιρό είχαμε μάθει ότι θα τιτλοφορείται ως "Isle of the Dead", αλλά τελικά το AMC αποφάσισε να αλλάξει τον επίσημο τίτλο. 

Πλέον η σειρά θα είναι γνωστή ως "The Walking Dead: Dead City", όπως επιβεβαίωσε το AMC, του οποίου τα γυρίσματα ξεκίνησαν στο Νιου Τζέρσεϊ. Η 1η σεζόν που θα αποτελείται από έξι επεισόδια θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2023

Πριν αλλάξει τίτλο είχε δοθεί μια σύνοψη για τη spinoff σειρά του TWD που ανέφερε: 

Το Isle of the Dead οραματίζεται τους δημοφιλείς χαρακτήρες Maggie και Negan να ταξιδεύουν σε ένα μετα-αποκαλυπτικό Μανχάταν που έχει αποκοπεί από την ηπειρωτική χώρα εδώ και καιρό. Η καταρρέουσα πόλη είναι γεμάτη με νεκρούς και κατοίκους που έχουν μετατρέψει τη Νέα Υόρκη στον δικό τους κόσμο γεμάτο αναρχία, κίνδυνο, ομορφιά και τρόμο. 

Μπορεί η κεντρική σειρά που δημιούργησε ο Robert Kirkman να πλησιάζει στο τέλος της, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το AMC δεν έχει πολλά σχέδια για το μέλλον. Εκτός από τα Fear the Walking Dead και The Walking Dead: World Beyondτο αμερικανικό δίκτυο ετοιμάζει μία μίνι σειρά με τον Rick (Andrew Lincoln) και τη Michonne (Danai Gurira), καθώς και το Tales of the Walking Dead, αλλά και τη σειρά που θα επικεντρώνεται στον Daryl του Norman Reedus.