The Walking Dead: Μάθαμε πότε θα επιστρέψει η σειρά του Daryl Dixon

Θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή
29 Φεβρουαρίου 2024 14:02
The Walking Dead: Μάθαμε πότε θα επιστρέψει η σειρά του Daryl Dixon

Τον Σεπτέμβριο του 2023 έκανε πρεμιέρα η νέα spin-off σειρά του The Walking Dead που επικεντρωνόταν σε έναν από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες του σύμπαντος, τον Daryl Dixon. Ο χαρακτήρας του Norman Reedus έλαβε τη δική του προσωπική σειρά, με τον τίτλο The Walking Dead: Daryl Dixon, η οποία αγαπήθηκε αρκετά από το κοινό. Τώρα, έγινε γνωστό πότε θα καταφθάσει και ο 2ος πολυπόθητος κύκλος. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Norman Reedus πήρε τη σκυτάλη μέσα από τα επίσημα social media του και ανακοίνωσε ότι η 2η σεζόν με τα νέα επεισόδια θα κάνει πρεμιέρα στο AMC αυτό το καλοκαίρι. Οπότε, θα χρειαστεί να κάνετε αρκετή υπομονή μέχρι να την δείτε, αν και ακόμα δε γνωρίζουμε αν θα έρθει νωρίς μέσα στον Ιούνιο ή από τον Αύγουστο. Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο 1ος κύκλος περιείχε 6 επεισόδια και κατά πάσα πιθανότητα, το AMC θα ακολουθήσει τον ίδιο αριθμό επεισοδίων και στη συνέχεια. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψει και η Melissa McBride στο ρόλο της Carol και αυτό φαίνεται και από την επίσημη εικόνα που δημοσίευσε ο Reedus, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω: 

Η περιγραφή της σειράς λέει: 

Το The Walking Dead: Daryl Dixon ακολουθεί το ταξίδι του σε μια «σπασμένη» αλλά ανθεκτική Γαλλία, καθώς ελπίζει να βρει έναν τρόπο να επιστρέψει στο σπίτι του. Καθώς κάνει το ταξίδι, όμως, οι συνδέσεις που δημιουργεί στην πορεία περιπλέκουν τα σχέδιά του. 

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.