Rick και Michonne επιστρέφουν! Δείτε το τελικό trailer του The Walking Dead: The Ones Who Live

Ο Rick Grimes επιστρέφει στον κόσμο του The Walking Dead αυτόν τον Φεβρουάριο
25 Ιανουαρίου 2024 20:57
Rick και Michonne επιστρέφουν! Δείτε το τελικό trailer του The Walking Dead: The Ones Who Live

Το AMC ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του The Ones Who Live, του νέου spin-off του γνωστού και επιτυχημένου σύμπαντος του The Walking Dead, στο οποίο θα δείτε την επιστροφή του Rick Grimes και της Michonne.

Οι δύο χαρακτήρες των Andrew Lincoln και Danai Gurira επιστρέφουν ξανά στη μικρή οθόνη για να σας διηγηθούν τη συνέχεια της ιστορίας τους. Με την ατάκα “I’m gettin’ home”, ο Rick θέλει να επιστρέψει πίσω, ενώ παράλληλα η Michonne θα κάνει τα πάντα για να τον βρει.

Σε αυτό το spin-off θα παίξουν επίσης και οι Pollyanna McIntosh ως Jadis, Terry O’Quinn ως Beale, Matt Jeffries Matt και Lesley-Ann Brandt ως Pearl. Στην παραγωγή της σειράς βρίσκονται οι Scott M. Gimple, Lincoln, Gurira, Denise Huth και Brian Bockrath.

Η σύνοψη της σειράς αναφέρει:

Το "The Walking Dead: The Ones Who Live" παρουσιάζει μια επική ιστορία αγάπης δύο χαρακτήρων που έχουν αλλάξει από έναν κόσμο αλλαγμένο. Απομακρυσμένοι λόγω απόστασης. Από μια ασταμάτητη δύναμη. Από τα φαντάσματα του ποιοι ήταν. Ο Ρικ και η Μισόν ρίχνονται σε έναν άλλο κόσμο, χτισμένο σε έναν πόλεμο ενάντια στους νεκρούς... Και τελικά, σε έναν πόλεμο ενάντια στους ζωντανούς. Μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον και αυτό που ήταν σε ένα μέρος και μια κατάσταση που δεν έχουν ξαναζήσει ποτέ; Είναι εχθροί; Εραστές; Θύματα; Νικητές; Χωρίς ο ένας τον άλλον, είναι καν ζωντανοί - ή θα διαπιστώσουν ότι και αυτοί είναι πλέον ζωντανοί νεκροί;

Όσον αφορά το υπόλοιπο σύμπαν, γνωρίζουμε επίσης ότι θα έρθει η 2η σεζόν του The Walking Dead: Dead City με τους Jeffrey Dean Morgan και Lauren Cohan, αλλά και του The Walking Dead: Dary Dixon με τον Norman Reedus, οπότε το AMC έχει ακόμα ιστορίες να πει σε αυτό το σύμπαν.

To The Walking Dead: The Ones Who Live θα κάνει πρεμιέρα στο AMC στις 25 Φεβρουαρίου. Παρακολουθήστε το τελικό trailer μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω.