The Walking Dead: Τι γίνεται με την περιβόητη θεωρία για τον Rick Grimes;

Είναι όλα ένα όνειρο;
10 Φεβρουαρίου 2024 14:01
The Walking Dead: Τι γίνεται με την περιβόητη θεωρία για τον Rick Grimes;

Ο Scott Gimple, ο οποίος είναι πολλά χρόνια παραγωγός και supervisor στο The Walking Dead του AMC έδωσε μια νέα συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για την πιο γνωστή θεωρία των fans. Εδώ και χρόνια, υπάρχει μια θεωρία για την επιτυχημένη σειρά, που λέει ότι ο Rick Grimes, ο οποίος ήταν το πιο σημαντικό (αλλά και το κεντρικό) πρόσωπο του franchise, βλέπει όνειρο όλα αυτά που συμβαίνουν, επειδή βρίσκεται σε κώμα στο κρεβάτι του νοσοκομείου (έτσι ξεκινάει η σειρά).

Ακόμα υπάρχουν fans άλλωστε που πιστεύουν ότι όλα αυτά συμβαίνουν σε όνειρο και ότι ο Rick παραμένει στο νοσοκομείο σε κώμα. Αυτή είναι η πιο γνωστή θεωρία ανάμεσα στους fans και ο Scott Gimple έρχεται ξανά να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό που πιστεύουν οι fans. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι δεν είναι ο μόνος που το αναφέρει ξανά, καθώς μέχρι και ο ίδιος ο δημιουργός της σειράς, Robert Kirkman, το είχα αναφέρει παλιότερα.

Τα νέα έρχονται μέσα από το Comicbook, στο οποίο μίλησε ο παραγωγός της σειράς:

Ξέρεις τι; Προσπαθώ να μην διαβάζω πάρα πολλά από όλα αυτά τα πράγματα γιατί ποτέ δε θέλω να μου αρέσει κάτι από αυτά που ακούγονται. Παρ’ όλα αυτά μου αρέσουν οι θεωρίες των fans. Αλλά, μου αρέσουν ακόμα πιο πολλοί οι άνθρωποι που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο Rick είναι ακόμα σε εκείνο το κρεβάτι και βρίσκεται σε κώμα. Αυτό που θα πω δεν είναι spoiler...αλλά το έχουμε δει και από τα κόμικς, ο Rick είναι ξύπνιος.

Ο Scott Gimple βάζει ουσιαστικά ένα τέλος σε αυτή τη θεωρία που πολλοί πιστεύουν και αναφέρει ότι ο πρωταγωνιστής τα ζει όλα αυτά, αφού το ίδιο συμβαίνει και στα κόμικς.

Ο Rick Grimes του Andrew Lincoln θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη, παρόλο που η κεντρική σειρά έχει ολοκληρωθεί, μέσα από το The Walking Dead: The Ones Who Live, όπου θα εμφανιστεί μαζί με την Michonne της Danai Gurira. Όσον αφορά το υπόλοιπο σύμπαν, γνωρίζουμε επίσης ότι θα έρθει η 2η σεζόν του The Walking Dead: Dead City με τους Jeffrey Dean Morgan και Lauren Cohan, αλλά και του The Walking Dead: Dary Dixon με τον Norman Reedus, οπότε το AMC έχει ακόμα ιστορίες να πει σε αυτό το σύμπαν.

To The Walking Dead: The Ones Who Live θα κάνει πρεμιέρα στο AMC στις 25 Φεβρουαρίου.