The Walking Dead: Κι άλλα εμπόδια στη spin-off σειρά των “Daryl και Carol”

Αποχώρησε και η κεντρική showrunner
02 Μαΐου 2022 15:41
The Walking Dead: Κι άλλα εμπόδια στη spin-off σειρά των “Daryl και Carol”

Η spinoff σειρά του "The Walking Dead" του AMC, η οποία είναι έτοιμη να καλύψει το κενό που θα αφήσει πίσω της η κεντρική σειρά όταν ολοκληρωθεί με την τελευταία σεζόν, φαίνεται πως περνάει από σαράντα κύματα. Tο σόου περνάει σε πολλές αλλαγές, αφού εκτός από την αποχώρηση της “Carol” (Melissa McBride) πριν μερικές ημέρες, έφυγε και η κεντρική showrunner.

Κυκλοφόρησε η είδηση, λοιπόν, ότι η Angela Kang έφυγε από τη θέση της showrunner και δε θα βρίσκεται στα κεντρικά καθήκοντα του σόου. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, εκείνη «κάνει κουμάντο» και στην 11η σεζόν της κεντρικής σειράς. Όπως μεταφέρει το Deadline, ο David Zabel θα είναι ο νέος showrunner του spin-off σόου, ενώ η Kang θα παραμείνει απλώς στην παραγωγή.

Το ατιτλοφόρητο spinoff σόου "Carol-Daryl" του TWD είχε ανακοινωθεί από τον Σεπτέμβριο του 2020, με συνδημιουργούς και showrunners τους Scott M. Gimple και Angela Kang. Πλέον το σόου θα εστιάσει αποκλειστικά στον Daryl του Norman Reedus.

To αυθεντικό σόου του The Walking Dead ολοκληρώνει εντός του 2022 τις υποχρεώσεις του με το Γ' μέρος των τελευταίων 8 επεισοδίων της 11ης σεζόν.

Μελλοντικά πλέον αναμένεται το "Isle of the Dead" μια νέα spinoff sequel σειρά με τους Lauren Cohan και Jeffrey Dean Morgan, το "Tales of the Walking Dead" μια αυτοτελής σειρά αλλά και η τριλογία ταινιών με τον Rick Grimes.

Η σειρά των Daryl και Carol αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2023.