The Walking Dead: The Ones Who Live: Το AMC έριξε “τρελά” λεφτά για να φέρει τη σειρά των Rick και Michonne

Μάθαμε τον προϋπολογισμό
16 Ιανουαρίου 2024 14:20
The Walking Dead: The Ones Who Live: Το AMC έριξε “τρελά” λεφτά για να φέρει τη σειρά των Rick και Michonne

Όπως όλα δείχνουν, το AMC έδωσε ένα τεράστιο budget για να φέρει στη μικρή οθόνη τη νέα spin-off σειρά του The Walking Dead με πρωταγωνιστές τους Rick Grimes (Andrew Lincoln) και Michonne (Danai Gurira). Η προσωπική σειρά των δύο ηθοποιών θα παίξει μέσα στον Φεβρουάριο και έχει την ονομασία The Walking Dead: The Ones Who Live.

Σύμφωνα με το New Jersey Economic Development Authority, αυτή η σειρά έχει τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό από οποιοδήποτε άλλο spin-off σόου που είναι βασισμένο στο σύμπαν του The Walking Dead. Όπως μαθαίνουμε από το συγκεκριμένο έγγραφο, το budget της σειράς άγγιξε τα 82 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που σημαίνει ότι το κάθε επεισόδιο κοστολογείται στα 13.7 εκατομμύρια δολάρια.

Για παράδειγμα, το επίσης πρόσφατο, The Walking Dead: Dead City είχε προϋπολογισμό τα 72 εκατομμύρια δολάρια ή 12 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο. Επίσης, το κάθε επεισόδιο του The Ones Who Live στοιχίζει περισσότερο σε σχέση με ένα επεισόδιο της κεντρικής σειράς. Στο κεντρικό The Walking Dead, το AMC έδινε για κάθε επεισόδιο περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια.

Η σύνοψη της σειράς αναφέρει: "Το "The Walking Dead: The Ones Who Live" παρουσιάζει μια επική ιστορία αγάπης δύο χαρακτήρων που έχουν αλλάξει από έναν κόσμο αλλαγμένο. Απομακρυσμένοι λόγω απόστασης. Από μια ασταμάτητη δύναμη. Από τα φαντάσματα του ποιοι ήταν. Ο Ρικ και η Μισόν ρίχνονται σε έναν άλλο κόσμο, χτισμένο σε έναν πόλεμο ενάντια στους νεκρούς... Και τελικά, σε έναν πόλεμο ενάντια στους ζωντανούς. Μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον και αυτό που ήταν σε ένα μέρος και μια κατάσταση που δεν έχουν ξαναζήσει ποτέ; Είναι εχθροί; Εραστές; Θύματα; Νικητές; Χωρίς ο ένας τον άλλον, είναι καν ζωντανοί - ή θα διαπιστώσουν ότι και αυτοί είναι πλέον ζωντανοί νεκροί;"

The Walking Dead: Τώρα ξέρουμε πότε θα παίξει η νέα σειρά με τον Rick και την Michonne (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσον αφορά το υπόλοιπο σύμπαν, γνωρίζουμε επίσης ότι θα έρθει η 2η σεζόν του The Walking Dead: Dead City με τους Jeffrey Dean Morgan και Lauren Cohan, αλλά και του The Walking Dead: Dary Dixon με τον Norman Reedus, οπότε το AMC έχει ακόμα ιστορίες να πει σε αυτό το σύμπαν.

Το The Walking Dead: The Ones Who Live θα κάνει πρεμιέρα στο AMC στις 25 Φεβρουαρίου.