The Walking Dead: Η πρώτη ματιά από την 2η σεζόν του Daryl Dixon είναι εδώ!

Έχει έναν νέο υπότιτλο
02 Απριλίου 2024 19:36
The Walking Dead: Η πρώτη ματιά από την 2η σεζόν του Daryl Dixon είναι εδώ!

Το AMC έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα sneak peek από την 2η σεζόν της προσωπικής σειράς του Daryl Dixon (Norman Reedus) από το ανανεωμένο σύμπαν του The Walking Dead. Με νέο υπότιτλο, το επιτυχημένο σόου ακούει πλέον στο όνομα The Walking Dead: Daryl Dixon the Book of Carol.

Και αυτός ο νέος τίτλος θέλει να «ψήσει» όλους τους fans που θέλουν επιτέλους να δουν την επανένωση του Daryl και της Carol στη 2η σεζόν. Το νέο βίντεο του AMC διαρκεί περίπου 2 λεπτά και θέλει να σας δώσει μια πολύ μικρή γεύση από τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν στο δεύτερο μέρος, αλλά και να σας βάλει στο κλίμα.

Επίσης, δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ, αφού η σειρά θα επιστρέψει αρκετά νωρίτερα απ’ ότι πίστευαν οι περισσότεροι, μιας και το AMC αναφέρει ότι θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι. Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο 1ος κύκλος περιείχε 6 επεισόδια και κατά πάσα πιθανότητα, το AMC θα ακολουθήσει τον ίδιο αριθμό επεισοδίων και στη συνέχεια.

The Walking Dead: Μάθαμε πότε θα επιστρέψει η σειρά του Daryl Dixon

Η περιγραφή της σειράς λέει:

Το The Walking Dead: Daryl Dixon ακολουθεί το ταξίδι του σε μια «σπασμένη» αλλά ανθεκτική Γαλλία, καθώς ελπίζει να βρει έναν τρόπο να επιστρέψει στο σπίτι του. Καθώς κάνει το ταξίδι, όμως, οι συνδέσεις που δημιουργεί στην πορεία περιπλέκουν τα σχέδιά του.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Παρακολουθήστε το sneak peek βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.