Ο Rick επέστρεψε στο The Walking Dead - Που θα δείτε τη νέα σειρά στην Ελλάδα;

Τελικά ποια υπηρεσία παίζει το The Ones Who Live στη χώρα μας;
26 Φεβρουαρίου 2024 16:55
Ο Rick επέστρεψε στο The Walking Dead - Που θα δείτε τη νέα σειρά στην Ελλάδα;

Την Κυριακή το βράδυ έπαιξε στην Αμερική το πρώτο επεισόδιο της νέας spin-off σειράς του The Walking Dead, η οποία έχει ως κεντρικά πρόσωπα δύο πολύ σημαντικούς και αγαπητούς στο κοινό χαρακτήρες. Φυσικά αναφερόμαστε στο The Walking Dead: The Ones Who Live που έπαιξε στο AMC και σήμερα αναμένεται να έρθει και στην Ελλάδα. 

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το The Ones Who Live επικεντρώνεται στον Rick (Ρικ) του Andrew Lincoln και την Michonne (Μισόν) της Danai Gurira. Οι θεατές περίμεναν πολλά χρόνια μέχρι ο Rick να βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο της ιστορίας αυτού του σύμπαντος, ενώ παράλληλα το πρώτο επεισόδιο έλαβε αρκετά θετικές κριτικές. 

Που θα το δείτε, όμως, στην Ελλάδα; Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες σειρές του σύμπαντος του The Walking Dead, έτσι και εδώ, το The Walking Dead: The Ones Who Live θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα μέσα από το COSMOTE TV. Το πρώτο επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα σήμερα 26 Φεβρουαρίου στις 22:00 το βράδυ. Το The Ones Who Live είναι μια μίνι σειρά και θα περιλαμβάνει έξι συνολικά επεισόδια.  

Η περίληψη της σειράς αναφέρει: 

Ο Ρικ και η Μισόν είναι δύο άνθρωποι που παλεύουν να επιβιώσουν σε έναν ρημαγμένο κόσμο, χτισμένο στα ερείπια ενός πολέμου εναντίον των νεκρών. Και ενώ όλα έχουν αλλάξει, ο Ρικ προσπαθεί να βρει τη θέση του σε αυτή τη νέα συνθήκη. 

Το "The Walking Dead: The Ones Who Live" παρουσιάζει μια επική ιστορία αγάπης δύο χαρακτήρων που έχουν αλλάξει από έναν κόσμο αλλαγμένο. Απομακρυσμένοι λόγω απόστασης. Από μια ασταμάτητη δύναμη. Από τα φαντάσματα του ποιοι ήταν. Ο Ρικ και η Μισόν ρίχνονται σε έναν άλλο κόσμο, χτισμένο σε έναν πόλεμο ενάντια στους νεκρούς... Και τελικά, σε έναν πόλεμο ενάντια στους ζωντανούς. Μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον και αυτό που ήταν σε ένα μέρος και μια κατάσταση που δεν έχουν ξαναζήσει ποτέ; Είναι εχθροί; Εραστές; Θύματα; Νικητές; Χωρίς ο ένας τον άλλον, είναι καν ζωντανοί - ή θα διαπιστώσουν ότι και αυτοί είναι πλέον ζωντανοί νεκροί; 

Rick και Michonne επιστρέφουν! Δείτε το τελικό trailer του The Walking Dead: The Ones Who Live

Το cast περιλαμβάνει και τους Pollyanna McIntosh ως Jadis, Terry O’Quinn ως Beale, Matt Jeffries Matt και Lesley-Ann Brandt ως Pearl. Στην παραγωγή της σειράς βρίσκονται οι Scott M. Gimple, Lincoln, Gurira, Denise Huth και Brian Bockrath.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.