Μάθαμε πότε θα έρθει η 11η σεζόν του The Walking Dead στο Netflix

Δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ
28 Ιουλίου 2022 19:17
Μάθαμε πότε θα έρθει η 11η σεζόν του The Walking Dead στο Netflix

Το The Walking Dead βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 11η και τελευταία σεζόν του, αλλά όσοι παρακολουθείτε τη σειρά στο ελληνικό Netflix θα έχετε διαπιστώσει, ότι η τελευταία σεζόν δεν υπάρχει στην πλατφόρμα. Οι χρήστες της streaming υπηρεσίας έχουν στη διάθεσή τους μόνο τις 10 πρώτες σεζόν, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει τον Αύγουστο.

Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι η 11η σεζόν θα κάνει ντεμπούτο στο ελληνικό Netflix από τις 22 Αυγούστου. Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί πως δε γνωρίζουμε αν θα μπουν αμέσως τα επεισόδια του Α’ και Β’ μέρους. Σε περίπτωση που δεν το ξέρατε, η τελευταία σεζόν της σειράς αποτελείται από τρία μέρη, με το τελευταίο να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο.

Αλλά, τα δύο πρώτα μέρη της τελευταίας σεζόν, έχουν ήδη κυκλοφορήσει από το AMC.

Μπορεί η κεντρική σειρά να πλησιάζει στο τέλος της, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το AMC δεν έχει πολλά σχέδια για το μέλλον. Και αυτό γιατί εκτός από τα Fear the Walking Dead και The Walking Dead: World Beyond, το αμερικανικό δίκτυο ετοιμάζει μία μίνι σειρά με τον Rick, καθώς και τα Isle of the Dead, Tales of the Walking Dead, αλλά και τη σειρά που θα επικεντρώνεται στον Daryl του Norman Reedus.

Το 3ο και τελευταίο μέρος της 11ης σεζόν του The Walking Dead θα ξεκινήσουν στις 2 Οκτωβρίου στο AMC, αλλά δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθουν στο Netflix.