ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται νέα σειρά The Walking Dead με τον Rick Grimes και την Michonne

Μία ανακοίνωση που δεν περιμέναμε
23 Ιουλίου 2022 15:52
ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται νέα σειρά The Walking Dead με τον Rick Grimes και την Michonne

Μία μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε το AMC για τους λάτρεις του The Walking Dead, καθώς κατά τη διάρκεια της Comic-Con 2022, μάθαμε ότι ο Rick Grimes θα επιστρέψει. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε μία ολοκαίνουργια σειρά, στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Andrew Lincoln ως Rick Grimes, μαζί με την Danai Gurira ως Michonne.

Ναι, καλά διαβάσατε. Έρχεται ολοκαίνουργιο σόου στο σύμπαν του The Walking Dead, το οποίο θα αποτελείται αρχικά από 6 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2023. Οι πρωταγωνιστές βρέθηκαν στην Comic-Con και μίλησαν γι’ αυτό το νέο project.

Η σειρά θα συνεχίσει το ταξίδι και την ιστορία αγάπης των Rick και Michone. Ο Scott M. Gimple, ο επικεφαλής του The Walking Dead Universe, θα είναι ο showrunner εδώ, με τα 6 επεισόδια να γίνονται διαθέσιμα μέσα στο 2023. Ο Andrew Lincoln και η Danai Gurira θα είναι και στην παραγωγή.

Ο Gimple δήλωσε:

Ο Rick και η Michonne είναι από τα πιο αγαπημένα μου άτομα. Η συνεργασία και με τους δυο τους συνεχίζει να αποτελεί ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Οι τρεις μας, μαζί με μία καταπληκτική ομάδα και άλλα νέα πρόσωπα, φτιάχνουμε ένα τρελό έπος αγάπης που αξίζει την αναμονή σας.

Η Gurira δήλωσε τα εξής:

Ανυπομονώ να παίξω ξανά αυτή τη χαρακτήρα. Η Michonne και όλη η οικογένεια του The Walking Dead σημαίνουν τόσα πολλά για εμένα και το να συνεχίσω το ταξίδι αυτών των αγαπημένων χαρακτήρων, δίπλα στον Scott και στον Andy, είναι κάτι ξεχωριστό και υπέροχο. Ανυπομονώ να ξανά πιάσω το Katana.

Το trailer για τα τελευταία επεισόδια του The Walking Dead θα σας κάνει να κλάψετε

Μπορεί η κεντρική σειρά να τελειώνει, αλλά το AMC έχει στο τσεπάκι του πολλά spin-offs. Εκτός από το Fear the Walking Dead και το The Walking Dead: World Beyond, στα σκαριά βρίσκεται και το Isle of the dead, που θα επικεντρώνεται στον Negan και στην Maggie, καθώς και οι σειρές Tales From the Walking Dead και αυτή του Daryl του Norman Reedus.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το AMC ετοιμάζει και ταινίες που θα είναι βασισμένες πάνω στον Rick Grimes, αλλά δεν έχουμε μάθει τίποτα άλλο γι’ αυτές.