Το trailer για τα τελευταία επεισόδια του The Walking Dead θα σας κάνει να κλάψετε

"We finish the fight together"
23 Ιουλίου 2022 15:15
Το trailer για τα τελευταία επεισόδια του The Walking Dead θα σας κάνει να κλάψετε

Το AMC έδωσε στη δημοσιότητα το trailer για τα τελευταία επεισόδια του The Walking Dead, το οποίο θα καταφθάσει στις οθόνες σας αυτόν τον Οκτώβριο. Το τηλεοπτικό σόου που καθήλωσε τους τηλεθεατές εδώ και δέκα χρόνια, φτάνει στο τέλος του με το Γ’ Μέρος της 11ης σεζόν.

Το ολοκαίνουργιο trailer ήρθε κατά τη διάρκεια του ειδικού πάνελ που είχε η σειρά στο San Diego Comic-Con και ξεκινάει με πλάνα από τις πρώτες σεζόν της σειράς, με τον Rick Grimes και άλλους θρυλικούς χαρακτήρες.

Μπορεί η κεντρική σειρά να τελειώνει, αλλά το AMC έχει στο τσεπάκι του πολλά spin-offs. Εκτός από το Fear the Walking Dead και το The Walking Dead: World Beyond, στα σκαριά βρίσκεται και το Isle of the dead, που θα επικεντρώνεται στον Negan και στην Maggie, καθώς και οι σειρές Tales From the Walking Dead και αυτή του Daryl του Norman Reedus.

The Walking Dead: Η νέα spinoff σειρά είναι πολύ διαφορετική από ότι περιμένατε (ΒΙΝΤΕΟ)  

Τα τελευταία επεισόδια του The Walking Dead θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τις 2 Οκτωβρίου. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το franchise παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.