Μια LED πινακίδα στην Times Square "φρίκαρε" τους περαστικούς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το εντυπωσιακό promo από το Netflix
23 Ιουλίου 2022 12:32
Μια LED πινακίδα στην Times Square "φρίκαρε" τους περαστικούς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η live-action σειρά του Resident Evil “τρεντάρει” τις τελευταίες ημέρες στις πρώτες θέσεις των charts του Netflix, αν και έχει προκαλέσει σύγχυση σε πολλούς που την είδαν. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, σε αυτή τη σειρά, εκτός από γνωστά πρόσωπα, υπάρχουν και θρυλικοί εχθροί από τα παιχνίδια της Capcom, όπως είναι παραδείγματος χάρη τα Lickers.

Τα Lickers πρωτοεμφανίστηκαν στο Resident Evil 2 και είναι από τους πιο τρομακτικούς εχθρούς στο franchise της Capcom. Ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι τα συναντάμε για πρώτη φορά στο παιχνίδι σε ένα πολύ σκοτεινό σημείο. Τα Lickers, επίσης, διακρίνονται για τον μεγάλο εκτεθειμένο εγκέφαλό τους, την έλλειψη όρασης και δέρματος, τη μεγάλη γλώσσα τους, καθώς και την ευαισθησία τους στον ήχο.

Έτσι, για να προμοτάρει το Netflix τη σειρά έκανε κάτι απίστευτο! Στις γιγαντοοθόνες του Times Square στη Νέα Υόρκη, "ανέβηκε" για λίγες ημέρες μία διαφήμιση με σκοπό να "τρομάξει" τον κόσμο, μιας και έδειχνε ένα τεράστιο 3D licker να προσπαθεί να δραπετεύσει από τη «γυάλα του». Φυσικά, όσοι περνούσαν από εκεί "φρίκαραν" και ανέβασαν διάφορα βίντεο στα social media που έγιναν viral. Το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Η σύνοψη του σειράς αναφέρει:

Έτος 2036 - 14 χρόνια μετά την παγκόσμια κατάρρευση που επήλθε από έναν θανατηφόρο ιό, η Jade Wesker παλεύει να επιβιώσει σε έναν κόσμο που κυριαρχούν αιμοδιψή μολυσμένοι και τέρατα. Σε αυτό το απόλυτο χάος, η Jade στοιχειώνεται από το παρελθόν της στη Νέα Racoon City, από την ανατριχιαστική σύνδεση του πατέρα της με την Umbrella Corporation αλλά κυρίως από τα όσα συνέβησαν στην αδερφή της, Billie.

Οι ηθοποιοί που απαρτίζουν το cast είναι οι: Lance Reddick, Ella Balinska (Charlie's Angels), Tamara Smart (Artemis Fowl), Siena Agudong (Upside Down Magic), Adeline Rudolph (Chilling Adventures of Sabrina) και Paola Nunez (Bad Boys for Life).

Μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για τη σειρά του Resident Evil πατώντας εδώ. Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι ο showrunner θέλει να φέρει κι άλλους χαρακτήρες από τα παιχνίδια της Capcom σειρά, ενώ παράλληλα το σόου είχε από τις χαμηλότερες βαθμολογίες κοινού στην ιστορία του Netflix.

Όλα τα επεισόδια του Resident Evil είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στο Netflix.