Κακά μαντάτα για το Resident Evil 9

Σύμφωνα με πληροφορίες εξαιρετικά αξιόπιστου leaker
26 Απριλίου 2024 20:41
Κακά μαντάτα για το Resident Evil 9

Όπως φαίνεται, οι fans των Resident Evil παιχνιδιών θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, αφού το ένατο κεφάλαιο ακούγεται πως έλαβε εσωτερική αναβολή, με την Capcom να δίνει περισσότερο χρόνο στην ομάδα ανάπτυξης.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, νέες πληροφορίες για τα όσα συμβαίνουν πίσω από τα παρασκήνια έφερε στα φώτα της δημοσιότητας ο Dusk Golem. Πρόκειται για έναν από τους πιο αξιόπιστους leakers της βιομηχανίας όσον αφορά τα horror παιχνίδια, ο οποίος έχει ένα πολύ έγκυρο ιστορικό τα τελευταία χρόνια με επιβεβαιωμένες διαρροές για Silent Hill και Resident Evil.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις τελευταίες πληροφορίες που αποκάλυψε ο Golem στο Discord του, το Resident Evil 9 θα χάσει τελικά το 2025, το οποίο ήταν μέχρι πρότινος η ημερομηνία που στόχευε εσωτερικά η Capcom. Οι πηγές του leaker δεν ξεκαθάρισαν το λόγο για την αναβολή, αλλά σίγουρα δε χρειάζεται ανησυχία, αφού παρά πολλά παιχνίδια της σειράς είχαν περάσει από αντίστοιχες αναβολές κατά την ανάπτυξή τους. Να σημειωθεί πως υπάρχουν φήμες, τις οποίες ο Golem δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει ακόμη, πως η Capcom θα καλύψει το κενό με κάποιο άλλο Resident Evil που θα έρθει πριν το ένατο βασικό κεφάλαιο.

Πρόσφατα η ιαπωνική εταιρία δήλωσε ανοιχτά ότι θα συνεχίσει να παράγει remakes μετά την τεράστια οικονομική και κριτική επιτυχία των τριών προηγούμενων προσπαθειών της (Resident Evil 2, Resident Evil 3 και Resident Evil 4). Ετσί, παρόλο που η εταιρία δεν έχει αποκαλύψει ακόμη ποιο παιχνίδι θα είναι το επόμενο που θα γίνει remake, οι fans ήδη έχουν ξεκινήσει το debate για το αν θα πρέπει να είναι το Resident Evil Code Veronica ή το Resident Evil 5.