Ο showrunner του Resident Evil του Netflix θέλει να φέρει χαρακτήρες από τα παιχνίδια

Όπως για παράδειγμα την Lady Dimitrescu
19 Ιουλίου 2022 14:09
Ο showrunner του Resident Evil του Netflix θέλει να φέρει χαρακτήρες από τα παιχνίδια

Το Resident Evil του Netflix έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα και όπως όλα δείχνουν, θα δείτε και άλλους χαρακτήρες από τα θρυλικά παιχνίδια της Capcom. Συγκεκριμένα, ο showrunner Andrew Dabb, είπε ότι θέλει να φέρει και άλλους χαρακτήρες από τα παιχνίδια, στη σειρά, όπως παραδείγματος χάρη την Lady Dimitrescu, την οποία γνωρίσαμε στο Resident Evil Village.

Μιλώντας στο Polygon, ο Dabb είπε τα εξής:

Κατά τη διάρκεια της σειράς θέλω να φέρω τα πάντα. Θέλω να φέρω την Lady Dimitrescu, θέλω να φέρω αυτά τα τέρατα-φυτά που είδαμε στα παιχνίδια, τα θέλω όλα. Θέλω τα πάντα, αλλά υπεύθυνα με την πάροδο του χρόνου.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η σειρά χωρίζεται σε δύο timelines και αυτό δίνει τη δυνατότητα στο δημιουργό να ενσωματώσει στο σόου σχεδόν ό,τι θέλει. Ο Dabb είπε επίσης ότι θα ήθελε να συμπεριλάβει στη σειρά ακόμη και τους πρωταγωνιστές των παιχνιδιών, όπως την Claire και την Jill.

Το ερώτημα είναι πώς αλλάζουν οι άνθρωποι. Υπάρχουν χαρακτήρες που δεν έχουμε δει εδώ και καιρό: η Jill Valentine και η Claire Redfield για παράδειγμα. Πώς αντιδρούν αυτές οι δύο σήμερα με όλα αυτά που συμβαίνουν;

Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το τι συμβαίνει με εκείνες 14, 15 ή και 16 χρόνια στο μέλλον, όπου αυτό που προσπαθούσαν να αποτρέψουν έχει συμβεί. Αυτοί οι χαρακτήρες έχουν περάσει όλη τη ζωή τους παλεύοντας με αυτές τις επιδημίες. Τι συμβαίνει όταν χάνεις; Πώς μοιάζει;


Resident Evil: Η πιο αχρείαστη σειρά της φετινής χρονιάς είναι διαθέσιμη στο Netflix | Review  

Η σύνοψη του σειράς αναφέρει:

Έτος 2036 - 14 χρόνια μετά την παγκόσμια κατάρρευση που επήλθε από έναν θανατηφόρο ιό, η Jade Wesker παλεύει να επιβιώσει σε έναν κόσμο που κυριαρχούν αιμοδιψή μολυσμένοι και τέρατα. Σε αυτό το απόλυτο χάος, η Jade στοιχειώνεται από το παρελθόν της στη Νέα Racoon City, από την ανατριχιαστική σύνδεση του πατέρα της με την Umbrella Corporation αλλά κυρίως από τα όσα συνέβησαν στην αδερφή της, Billie.

Οι ηθοποιοί που απαρτίζουν το cast είναι οι: Lance Reddick, Ella Balinska (Charlie's Angels), Tamara Smart (Artemis Fowl), Siena Agudong (Upside Down Magic), Adeline Rudolph (Chilling Adventures of Sabrina) και Paola Nunez (Bad Boys for Life).

Όλα τα επεισόδια του Resident Evil είναι διαθέσιμα τώρα στο Netflix.