Σε τιμή ευκαιρίας το Resident Evil 4 Remake στο PlayStation!

Κοστίζει λιγότερα από 20 ευρώ!
25 Απριλίου 2024 16:02
Σε τιμή ευκαιρίας το Resident Evil 4 Remake στο PlayStation!

Η Capcom είπε να συνεισφέρει στις πρόσφατες προσφορές του PlayStation Store και έβαλε το Resident Evil 4 Remake σε τιμή ευκαιρίας. Έτσι, αν σκοπεύατε να το αγοράσετε σε κάποια πτώση τιμής, ίσως τώρα είναι η κατάλληλη ώρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο remake τίτλος του θρυλικού παιχνιδιού έχει αυτή τη στιγμή 57% έκπτωση και μπορεί να γίνει δικό σας με μόλις 17.19 ευρώ. Η κανονική του αξία ήταν στα 39.99 ευρώ, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και μια πιο ολοκληρωμένη έκδοση που προσφέρει το expansion της Ada Wong, Separate Wars, αλλά και κάποια άλλα DLCs. Το όνομά της ήταν “Gold Edition” και υπάρχει και αυτή η έκδοση σε προσφορά στο PS Store, στα 39.99 ευρώ.

Η ιαπωνική εταιρία έβαλε σε έκπτωση και τα περισσότερα DLCs του Resident Evil 4, όπως είναι το όπλο Sentinel Nine, το Skull Shaker κ.α.

Βρείτε το remake του Resident Evil 4 από το PlayStation Store πατώντας εδώ. Η προσφορά ολοκληρώνεται στις 9 Μαΐου.

Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι υπάρχει σε έκπτωση και σε μία ακόμη πλατφόρμα, το Steam, αλλά κοστίζει 29.99 ευρώ από 39.99 που έκανε αρχικά. Αν το θέλετε στο Steam μπορείτε να το βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Κυκλοφορεί από σήμερα η “χρυσή” έκδοση του Resident Evil 4 – Τι περιλαμβάνει;

Ακολουθεί η περίληψη του παιχνιδιού:

Το Resident Evil 4, το θρυλικό παιχνίδι τρόμου και επιβίωσης που κυκλοφόρησε το 2005, επανέρχεται πλήρως ανανεωμένο εκ βάθρων.

Έξι χρόνια μετά τα γεγονότα του Resident Evil 2, ο επιζών της Raccoon City, Leon Kennedy, αναλαμβάνει την αποστολή να ερευνήσει ένα απομονωμένο χωριό της Ευρώπης και να βρει την εξαφανισμένη κόρη του προέδρου των ΗΠΑ. Αυτό που θα ανακαλύψει εκεί, ξεπερνά όλα όσα είχε χρειαστεί να αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

Όλα τα χαρακτηριστικά του κλασικού παιχνιδιού έχουν αναβαθμιστεί για την τωρινή γενιά, από τα μοντέρνα γραφικά και τον χειρισμό, ως την ανανεωμένη ιστορία που μπορεί να αιφνιδιάσει ακόμα και τους πιο βετεράνους οπαδούς του αρχικού παιχνιδιού.

Το Resident Evil 4 κυκλοφορεί από το 2023 σε κονσόλες και PC. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και ένα trailer του τίτλου.