Η σειρά Resident Evil έχει από τις χειρότερες βαθμολογίες κοινού στην ιστορία του Netflix

Έχει 1.8 στο Metacritic από το κοινό
18 Ιουλίου 2022 13:43
Η σειρά Resident Evil έχει από τις χειρότερες βαθμολογίες κοινού στην ιστορία του Netflix

Το Resident Evil του Netflix κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, αλλά όπως όλα δείχνουν, δεν το αγάπησαν όλοι οι fans. Συγκεκριμένα, η live-action τηλεοπτική σειρά, που βασίζεται στα θρυλικά παιχνίδια της Capcom, έχει αυτή τη στιγμή από τις χειρότερες βαθμολογίες από το κοινό, τόσο στο Metacritic, όσο και στα IMDb και Rotten Tomatoes.

Όπως μεταφέρει το Forbes, η σειρά μπορεί να έχει 51% score από τους κριτικούς του χώρου, αλλά οι fans ήταν πιο «σκληροί» και έχουν δώσει μόλις 25%. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται από τις χειρότερες βαθμολογίες που έχει δώσει ποτέ το κοινό σε κάποιο σόου του Netflix. Αυτό ισχύει και στο IMDb, με τη σειρά να έχει μόλις 3,6 στη βαθμολογία, με τους περισσότερους χρήστες να του δίνουν μόλις 1/10 με 4,956 ψήφους.

Στο Metacritic, από την άλλη, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα μιας και έχει 1,8 βαθμολογία από 137 κριτικές.

Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι οι βαθμολογίες ενδέχεται να αλλάξουν τις επόμενες μέρες.

Η σύνοψη του σειράς αναφέρει:

Έτος 2036 - 14 χρόνια μετά την παγκόσμια κατάρρευση που επήλθε από έναν θανατηφόρο ιό, η Jade Wesker παλεύει να επιβιώσει σε έναν κόσμο που κυριαρχούν αιμοδιψή μολυσμένοι και τέρατα. Σε αυτό το απόλυτο χάος, η Jade στοιχειώνεται από το παρελθόν της στη Νέα Racoon City, από την ανατριχιαστική σύνδεση του πατέρα της με την Umbrella Corporation αλλά κυρίως από τα όσα συνέβησαν στην αδερφή της, Billie.

Οι ηθοποιοί που απαρτίζουν το cast είναι οι: Lance Reddick, Ella Balinska (Charlie's Angels), Tamara Smart (Artemis Fowl), Siena Agudong (Upside Down Magic), Adeline Rudolph (Chilling Adventures of Sabrina) και Paola Nunez (Bad Boys for Life).

Όλα τα επεισόδια του Resident Evil είναι διαθέσιμα τώρα στο Netflix.