Stranger Things 4: Δείτε το φοβερό βίντεο με την δημιουργία του Vecna!

Όλη η διαδικασία για το πως η παραγωγή γέννησε τον μεγάλο κακό της σειράς
21 Ιουλίου 2022 19:49
Stranger Things 4: Δείτε το φοβερό βίντεο με την δημιουργία του Vecna!

Το Netflix δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό βίντεο στο YouTube από τα παρασκήνια της 4ης σεζόν του Stranger Things, η οποία είναι και η πιο επιτυχημένη όλων για το σόου των Duffer Brothers. 

Χάρη σε αυτό το βίντεο, βλέπουμε όλη τη διαδικασία της παραγωγής για να δημιουργήσει τον Vecna, με τόση πιστότητα και να τον κάνει όσο το δυνατόν πιο τρομακτικό γίνεται. Φυσικά σε αυτό μιλούν οι Duffer Brothers, οι επικεφαλής των ειδικών εφέ του σόου και ο Jamie Campbell Bower που τον υποδύεται. 

Αν έχετε δει το Stranger Things 4 αυτό το βίντεο δεν γίνεται να το χάσετε, καθώς παίρνετε μια σπάνια ματιά στη δημιουργία του μεγάλου κακού της σειράς. 

Δείτε το βίντεο με την δημιουργία του Vecna

 

Δείτε μερικά από τα πρώιμα σχέδια της παραγωγής για τον Vecna. 

Η 4η σεζόν του Stranger Things χάρισε μερικές σκηνές που έγιναν απίστευτα viral στα social media και έφεραν στο προσκήνιο ολόκληρους καλλιτέχνες και συγκροτήματα, όπως η Kate Bush και οι Metallica. Κατάφερε επίσης να αποσπάσει πάνω από 1.27 δις ώρες προβολών και να γίνει η 2η πιο δημοφιλής σειρά στην ιστορία του πίσω από το Squid Game. 

To Stranger Things όμως έχει μια ακόμη σεζόν την 5η και τελευταία ακόμη

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine, Jamie Campbell Bower και οι Priah Ferguson, Cara Buono, Robert Englund, Tom Wlaschiha και Brett Gelman.

Το Stranger Things 4 Vol. 1 (7 επεισόδια) και το Vol.2 (2 μεγάλης διάρκειας επεισόδια) είναι διαθέσιμα στο Netflix.