Stranger Things 5: Επιστρέφει ο Will με μια εικόνα που κρύβει κάτι ενδιαφέρον

Τα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου συνεχίζονται
23 Μαρτίου 2024 12:36
Stranger Things 5: Επιστρέφει ο Will με μια εικόνα που κρύβει κάτι ενδιαφέρον

Αν έχετε παρακολουθήσει το Stranger Things στο Netflix, σίγουρα θα θυμάστε ότι τουλάχιστον η πρώτη σεζόν επικεντρωνόταν στον Will, ο οποίος εξαφανίστηκε από προσώπου γης, με τους φίλους και την οικογένειά του να τον αναζητούν. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας ήταν στο επίκεντρο και αυτό φαίνεται ότι θα γίνει στην 5η σεζόν της σειράς, της οποίας τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά μέχρι και σήμερα.

Τώρα, ο Ross Duffer, ένας εκ των δημιουργών του Stranger Things δημοσίευσε δύο νέες εικόνες από τα γυρίσματα της σειράς που επικεντρώνονται στον Will Byers του Noah Schnapp. Σε δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν ο ηθοποιός, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο Will θα παίξει σημαντικό ρόλο στον τελευταίο κύκλο, αφού δήλωσε τα εξής:

Ο Will είναι πραγματικά και πάλι στο επίκεντρο στο Stranger Things 5. Το δικό του συναισθηματικό arc είναι αυτό που πιστεύουμε ότι θα συνδέσει ολόκληρη τη σειρά μαζί. Ο Will έχει συνηθίσει να είναι ο νέος, ο εσωστρεφής, αυτός που προστατεύεται. Επομένως, μέρος του ταξιδιού του, δεν είναι μόνο η σεξουαλικότητα - αλλά ο Will ως νεαρός άνδρας.

Οι νέες εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ross Duffer δεν αποκαλύπτουν και πολλά, αφού στην πρώτη βλέπουμε τον Schnapp με τη φορεσιά του χαρακτήρα του να είναι έτοιμος για τα γυρίσματα. Αυτή που έχει ενδιαφέρον θα λέγαμε, είναι η δεύτερη. Αυτό το στιγμιότυπο παρουσιάζει τον Will μέσα σε μία πολύ γνωστή τοποθεσία -για όσους έχουν δει τον πρώτο κύκλο- ενώ πίσω του βρίσκεται ο νεότερος εαυτός του, με τις κάμερες να γράφουν. Δεν υπάρχουν σχετικές πληροφορίες για την δεύτερη εικόνα, αλλά μάλλον μιλάμε για ένα flashback στα παλιά.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ross Duffer (@rossduffer)

Δείτε καλύτερα την δεύτερη εικόνα:

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Επίσης, η Linda Hamilton, πρωταγωνίστρια των ταινιών "Terminator" θα παίξει στη νέα σεζόν, χωρίς όμως ακόμη να γνωρίζουμε τον ρόλο της. Επιπλέον, ο Dan Trachtenberg, γνωστός από τις ταινίες "10 Cloverfield Lane" και "Prey", θα σκηνοθετήσει ένα από τα νέα επεισόδια.

Το Stranger Things 5 δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά εκτός απροόπτου θα το δούμε στις οθόνες μας μετά το 2025.