Stranger Things 5: Ετοιμαστείτε για μια γλυκιά επανένωση!

Max και Lucas ξανά μαζί στο νέο υλικό από τα γυρίσματα του 5ου κύκλου
02 Μαρτίου 2024 12:46
Stranger Things 5: Ετοιμαστείτε για μια γλυκιά επανένωση!

Νέο υλικό κυκλοφόρησε από τα γυρίσματα του Stranger Things 5 μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram αλλά και μέσα από τον λογαριασμό του συνδημιουργού Ross Duffer, στο οποίο βλέπουμε την γλυκιά επανένωση δύο λατρεμένων χαρακτήρων.

Στις νέες behind the scenes φωτογραφίες που ανέβηκαν στον λογαριασμό του Stranger Things βλέπουμε για πρώτη φορά τους Max Mayfield και Lucas Sinclair των Sadie Sink και Caleb McLaughlin, μετά τον σχεδόν θανάσιμο τραυματισμό της πρώτης στα χέρια του Vecna στο φινάλε του Stranger Things 4. Bάσει των φωτογραφιών αυτών φαίνεται ότι η Max θα ξυπνήσει από το κώμα που την αφήσαμε τελευταία, με τις τύχες της να κρέμονται από μία κλωστή. 

Στο υλικό που δημοσίευσε ο Ross Duffer αποκαλύπτονται και μερικές λεπτομέρειες της σκηνής, καθώς ο Lucas φαίνεται να βάζει μουσική στην Max θυμίζοντάς την αγαπημένη της τραγουδίστρια. Η κασσέτα είναι το άλμπουμ "Hounds of Love" της Kate Bush, μέσα στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το κομμάτι "Running Up that Hill", το οποίο έγινε ο ύμνος της 4ης σεζόν. 

Δείτε το νέο υλικό από την 5η σεζόν του Stranger Things

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stranger Things Netflix (@strangerthingstv)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ross Duffer (@rossduffer)

λοκή θα παραλληλίζεται με αυτήν της πρώτης σεζόν, κάνοντας έτσι μια επιστροφή στις ρίζες. "Για αυτήν την σεζόν θα πούμε ότι είναι σαν την 1η αλλά σαν να πήρε αναβολικά. Είναι η μεγαλύτερη που κάναμε ποτέ από άποψη κλίμακας, αλλά είχε πλάκα μέχρι τώρα, επειδή όλοι σμίγουν ξανά στο Hawkins, τα αγόρια και η Eleven θα αλληλεπιδρούν περισσότερο σαν την 1η σεζόν." είπε χαρακτηριστικά ο Matt Duffer.

Ο Shawn Levy, ένας εκ των σκηνοθετών των επεισοδίων του φινάλε είπε σε συνέντευξή του τον περασμένο Σεπτέμβριο πως η 5η σεζόν θα είναι μια "τεράστιας, κινηματογραφικής κλίμακας ιστορία" και πως θα είναι "τόσο μεγάλη όσο και οι ταινίες που βλέπουμε στο σινεμά."

Επίσης, η Linda Hamilton, πρωταγωνίστρια των ταινιών "Terminator" θα παίξει στη νέα σεζόν, χωρίς όμως ακόμη να γνωρίζουμε τον ρόλο της. Επιπλέον, ο Dan Trachtenberg, γνωστός από τις ταινίες "10 Cloverfield Lane" και "Prey", θα σκηνοθετήσει ένα από τα νέα επεισόδια.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Το Stranger Things 5 δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά εκτός απροόπτου θα το δούμε στις οθόνες μας μετά το 2025.