Χάρη στο Stranger Things 4 οι Metallica ξαναβρέθηκαν στην κορυφή των charts

Ακολουθώντας παρόμοια πορεία με το "Running Up that Hill" της Kate Bush
17 Ιουλίου 2022 19:02
Χάρη στο Stranger Things 4 οι Metallica ξαναβρέθηκαν στην κορυφή των charts

Το πρώτο κομμάτι που έγινε viral χάρη στο Stranger Things 4 ήταν το "Running Up That Hill" της Kate Bush, το οποίο όχι μόνο έφτασε ξανά στις πρώτες θέσεις των charts αλλά έγινε και viral στην πλατφόρμα του TikTok. 

Το δεύτερο κομμάτι που ακολουθεί παρόμοια πορεία είναι το Master of Puppets των Metallica, χάρη στο οποίο έγινε η πιο διάσημη σκηνή όλης της σειράς, με πρωταγωνιστή τον Eddie Munson του Joseph Quinn

Το θρυλικό κομμάτι από το ομώνυμο άλμπουμ του 1986 ξαναβρέθηκε στην κορυφή των βρετανικών μουσικών charts για πρώτη φορά εδώ και 40 χρόνια, χάρη φυσικά στην απήχηση που έλαβε από το Stranger Things. 

Για παράδειγμα στο Spotify το heavy metal τραγούδι απέσπασε περισσότερα από 17 εκατομμύρια streams από την ημέρα που προβλήθηκε το 9ο επεισόδιο του Vol. 2 του Stranger Things 4. Επίσης εκτός του ότι βρέθηκε στο mainstream UK chart, εμφανίστηκε και στο Billboard chart των ΗΠΑ για πρώτη φορά από το 1986. 

Οι Metallica με τη σειρά τους έπαιξαν το κομμάτι "μαζι" με τον Eddie Munson, σε ένα duet βίντεο στο TikTok που έγινε viral με πάνω από 42 εκατ. προβολές.

Η τρέλα του Master of Puppets και του Eddie Munson έφτασε μέχρι τα...χωράφια της Ιντιάνα, καθώς δημιουργήθηκε ειδικό μνημείο αγρογλυφικό προς τιμήν του

Όσο για το πότε θα έρθει η 5η σεζόν του Stranger Things, τόσο οι Duffer Brothers, όσο και ο David Harbour έχουν δώσει τη δική τους εκτίμηση. Η spinoff σειρά είναι πλέον επίσημη

Τις εντυπώσεις μας για το φινάλε του Stranger Things 4, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine, Jamie Campbell Bower και οι Priah Ferguson, Cara Buono, Robert Englund, Tom Wlaschiha και Brett Gelman.

Το Stranger Things 4 Vol. 1 (7 επεισόδια) και το Vol.2 (2 μεγάλης διάρκειας επεισόδια) είναι διαθέσιμα στο Netflix.