Stranger Things 5: Ο "Hopper" μιλάει για το πότε να περιμένουμε τη 5η και τελευταία σεζόν

Σε νέα του συνέντευξη ο David Harbour αποκαλύπτει
05 Ιουλίου 2022 18:38
Stranger Things 5: Ο "Hopper" μιλάει για το πότε να περιμένουμε τη 5η και τελευταία σεζόν

Θα υπάρξει παρόμοια μεγάλη αναμονή για την 5η και τελευταία σεζόν του Stranger Things, όπως έγινε στο διάστημα μεταξύ Stranger Things 3 και 4; Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο. 

Τουλάχιστον αυτό αφήνει αν εννοηθεί ο David Harbour που παίζει τον Hopper στη πασίγνωστη και επιτυχημένη σειρά του Netflix, όπου σε νέα του συνέντευξη στο GQ UK αποκάλυψε μερικές πληροφορίες για το πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα του Stranger Things 5. Συγκεκριμένα είπε: 

Νομίζω πως θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα του χρόνου (2023). Θα τελειώσουν το γράψιμο μέσα στη χρονιά και μετά θα πρέπει να προετοιμάσουν τα σκηνικά και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θαρρώ πως έτσι πάει το πλάνο, επομένως θα βγει περίπου στα μέσα του 2024, αν βασιστούμε και στην πρόσφατη ιστορία της παραγωγής μας. 

Ήδη οι δημιουργοί του σόου, Dufer Brothers μίλησαν εκτενώς για το πώς φαντάζονται το φινάλε του σόου, αποκαλύπτοντας ότι θα μοιάζει με το LOTR: The Return of the King. 

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine και οι Priah Ferguson, Cara Buono, Robert Englund, Tom Wlaschiha και Brett Gelman.

Τις εντυπώσεις μας για το φινάλε του Stranger Things 4, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ