Γεγονός η spinoff σειρά του Stranger Things - Πόσο θα διαφέρει από την πρωτότυπη;

Οι Duffer Brothers θα είναι για καιρό ακόμη στο Upside Down
07 Ιουλίου 2022 00:21
Γεγονός η spinoff σειρά του Stranger Things - Πόσο θα διαφέρει από την πρωτότυπη;

Οι Duffer Brothers ετοιμάζονται για την μετά-Stranger Things εποχή τους, με την ίδρυση της δικής τους εταιρίας παραγωγής, ονόματι Upside Down Pictures, η οποία ωστόσο θα έχει άμεση σχέση για καιρό ακόμη με τη σειρά που τους ανέδειξε. 

Εκτός, λοιπόν, από τη νέα live-action σειρά "Death Note" που ετοιμάζουν, επισημοποιήσαν την πρώτη spinoff σειρά του Stranger Things, ως ένα από τα πολλά projects που έχουν στα σκαριά.

Τα ταλαντούχα αδέρφια μίλησαν πρόσφατα για το spinoff σόου στο Happy Sad Confused Podcast και αποκάλυψαν ότι "θα είναι 1000% διαφορετικό σε σχέση με την πρωτότυπη σειρά" και πως ο μεγαλύτερος συνδετικός κρίκος μεταξύ τους θα είναι η "αφηγηματική ευαισθησία" και όχι οι χαρακτήρες του: 

Έχω διαβάσει αυτές τις φήμες ότι θα υπάρξει spin-off σειρά για την Eleven ή για τους Steve και Dustin. Όλα αυτά δε μας ενδιαφέρουν γιατί τα έχουμε κάνει όλα. Περάσαμε δεν ξέρω και εγώ πόσες ώρες εξερευνώντας όλα αυτά. Άρα…θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό.

Πριν από καιρό είχαν αναφερθεί στο spinoff σόου λέγοντας ότι ο μοναδικός που μάντεψε το concept του ήταν ο Finn Wolfhard (Mike στη σειρά). 

Αναφέρθηκαν επίσης στο γεγονός ότι θέλουν να περάσουν τη σκυτάλη σε κάποιον άλλο δημιουργό μετά το Stranger Things 5 και για χάρη της νέας spinoff σειράς. 

Τα παρακείμενα στο "Upside Down" projects δεν σταματούν εδώ καθώς ανακοίνωσαν και μια θεατρική παράσταση βασισμένη στον κόσμο και την μυθολογία του Stranger Things, με παραγωγό τον Stephen Daldry (The Crown, Billy Elliot). 

Να αναφέρουμε ότι οι Matt και Ross Duffer έχουν στα σκαριά επίσης μια νέα τηλεοπτική διασκευή του "The Talisman", ενός εκ των μυθιστορημάτων του Stephen King, την οποία θα αναπτύξουν σε συνεργασία με την Amblin Entertainment του Steven Spielberg και την Paramount Television. 

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα για τα ρεκόρ τηλεθέασης που έσπασε η 4η σεζόν του Stranger Things.