Stranger Things: Οι Duffer Brothers λένε πως έχουν σχέδιο για spinoff σειρά

Και αυτό το σχέδιο το γνωρίζει μόνο ο Finn Wolfhard
24 Μαΐου 2022 18:51
Stranger Things: Οι Duffer Brothers λένε πως έχουν σχέδιο για spinoff σειρά

Το Stranger Things γκαζώνει για το μεγάλο του φινάλε με την προτελευταία 4η σεζόν του να κυκλοφορεί την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ το Β' μέρος που θα έχει άκρως κινηματογραφικές προδιαγραφές έρχεται τον Ιούλιο. 

Όλα όμως δείχνουν να οδεύουν προς το τέλος τους και οι Duffer Brothers άνοιξαν κάπως τα χαρτιά τους για το τι θα ακολουθήσει μετά την 5η και τελευταία σεζόν του Stranger Things. Μα φυσικά μια spinoff σειρά για την οποία ήδη έχουν μια ιδέα, η οποία θα διαφέρει παντελώς από το αυθεντικό σόου. 

Μιλώντας στο Variety όμως αποκάλυψαν, επίσης, πως δεν έχουν γράψει ούτε μια σελίδα για το spinoff αυτό, αλλά λένε πως θα εκπλήξει τους πάντες πλην του Finn Wolfhard, ο οποίος λένε ότι είναι ο μόνος που το μάντεψε.

Αυτά είπανε οι Matt και Russ Duffer: 

Έχουμε μια ιδέα για spinoff για την οποία είμαστε σούπερ ενθουσιασμένοι, αλλά δεν το έχουμε πει σε κανέναν ακόμη, πόσο μάλλον να γράψουμε κάτι για αυτήν. Νομίζω πως όλοι μαζί και το Netflix θα βρεθούν προ εκπλήξεως όταν ακούσουν το concept επειδή θα είναι πολύ, πολύ διαφορετικό. Ωστόσο κάπως ο Finn Wolfhard, που είναι ένα απίστευτα έξυπνο παιδί, μάντεψε σωστά περί τίνος πρόκειται. Έτσι, εκτός του Finn δε γνωρίζει κανένας άλλος!

Επίσης δείτε: Το απίστευτο budget της 4ης σεζόν που ξεπερνά το "Avatar". 

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah Ferguson, Cara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε επίσης τον Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως "Jaqen H'ghar" στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα

Μάθετε περισσότερα για το κινηματογραφικό "Endgame" επιπέδου φινάλε του Stranger Things 4

Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει: 

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down. 

Το Stranger Things 4 θα κάνει πρεμιέρα χωρισμένο σε δύο μέρη με το "Vol.1" (7 επεισόδια) να διατίθεται στις 27 Μαΐου, ενώ το "Vol.2" (2 επεισόδια-ταινίες) την 1η Ιουλίου.