Stranger Things 4: Το Vol. 2 θα αποτελείται από δύο επεισόδια-ταινίες με πολύ μεγάλη διάρκεια

Προετοιμαστείτε για ένα επικό φινάλε κινηματογραφικών διαστάσεων
21 Μαΐου 2022 08:09
Stranger Things 4: Το Vol. 2 θα αποτελείται από δύο επεισόδια-ταινίες με πολύ μεγάλη διάρκεια

Το Stranger Things, οι δημιουργοί του και το Netflix επιφυλάσσουν ένα πραγματικά φιλόδοξο κινηματογραφικού επιπέδου και προδιαγραφών υπερθέαμα για το φινάλε της 4ης σεζόν, που θα είναι και η προτελευταία του σόου. 

Πριν μερικές μέρες σας είχαμε ενημερώσει για το ότι τα τελευταία δύο επεισόδια θα ξεφεύγουν κατά πολύ σε διάρκεια, χωρίς να ξέρουμε ακριβώς την τελική του διάρκεια. Τώρα όμως η διάρκεια και τα επεισόδια του κάθε Vol. αυτής της σεζόν "κλείδωσαν" και η επίσημη ανακοίνωση του Netflix λέει πως το Vol. 1 θα αποτελείται από 7 επεισόδια, αλλά το Vol. 2 είναι που θα εκτοξεύσει τα κινηματογραφικά πρότυπα της επερχόμενης σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, το 7ο επεισόδιο θα φτάνει τη 1 ώρα και 38 λεπτά (98 λεπτά), το 8ο επεισόδιο θα έχει διάρκεια 85 λεπτών (1 ώρα και 25 λεπτά) ενώ το 9ο και τελευταίο θα πλησιάζει τις δυόμιση ώρες! Συνολικά δηλαδή η σεζόν θα ξεπερνά τις προηγούμενες σε διάρκεια κατά 5 ώρες, φτάνοντας τις 13 ώρες συνολικά

Δείτε τα πρώτα 8 λεπτά της 4ης σεζόν του Stranger Things. 

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah Ferguson, Cara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε επίσης τον Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως "Jaqen H'ghar" στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα

Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει: 

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down. 

Το Stranger Things 4 θα κάνει πρεμιέρα χωρισμένο σε δύο μέρη με το "Vol.1" (7 επεισόδια) να διατίθεται στις 27 Μαΐου, ενώ το "Vol.2" (2 επεισόδια-ταινίες) την 1η Ιουλίου.