Νέα live-action σειρά του Death Note ετοιμάζουν οι δημιουργοί του Stranger Things για το Netflix

Ένα από τα επόμενα projects των Duffer Brothers στη μετά-Stranger Things εποχή τους
06 Ιουλίου 2022 22:56
Νέα live-action σειρά του Death Note ετοιμάζουν οι δημιουργοί του Stranger Things για το Netflix

Στα πιο αναπάντεχα νέα της ημέρας, οι Duffer Brothers ανακοίνωσαν την ίδρυση της δικής τους εταιρίας παραγωγής ονόματι Upside Down Pictures, η οποία δεν ετοιμάζει μόνο projects σχετικά με το Stranger Things

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμά του Deadline, οι Matt και Ross Duffer ετοιμάζουν μια τηλεοπτική live-action σειρά για το Death Note που θα προβληθεί φυσικά μέσω του Netflix. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες θα πρόκειται για μια εντελώς νέα βερσιόν του διάσημου manga από την live action ταινία που κυκλοφόρησε το Netflix το 2017, την οποία οι fans του anime/manga είχαν κατασπαράξει. 

Δημιουργός του manga και της anime σειράς του Death Note είναι ο Tsugumi Ohba σε σκίτσο του Takeshi Obata. Το Death Note εξιστορεί την υπόθεση ενός πανέξυπνου εφήβου που ανακαλύπτει ένα μυστηριώδες άδειο τετράδιο που του δίνει μια υπερφυσική ικανότητα: να αποφασίσει ποιος ζει και ποιος θα πεθάνει, γράφοντας απλά το όνομά του στο τετράδιο. Αυτή η δύναμη μεθά τον νεαρό και αποφασίζει να ξεκινήσει μια σταυροφορία με στόχο να απαλλάξει τον κόσμο από όποιον θεωρεί πως είναι ανεπιθύμητος, ενώ την ίδια ώρα η αστυνομία βρίσκεται στο κατώφλι του. 

Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο εάν τα αδέρφια Duffer σκηνοθετήσουν τη νέα αυτή σειρά του Death Note ή απλώς θα συμμετέχουν ως παραγωγοί. Ωστόσο αποτελεί ένα project που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα των anime fans ανά τον κόσμο, ιδιαίτερα όταν το Netflix επίσης ετοιμάζει την live-action σειρά του One Piece, που είναι το πιο δημοφιλές anime/manga  του κόσμου αυτή τη στιγμή.