Stranger Things spin-off σειρά: Οι Duffer Brothers θα δώσουν μάλλον τη σκυτάλη σε κάποιον άλλον

Οι δημιουργοί μίλησαν για το επόμενο σόου
06 Ιουλίου 2022 08:00
Stranger Things spin-off σειρά: Οι Duffer Brothers θα δώσουν μάλλον τη σκυτάλη σε κάποιον άλλον

Πριν αρκετούς μήνες έγινε γνωστό ότι οι Duffer Brothers ετοιμάζουν μία spin-off σειρά για το Stranger Things. Μετά την 5η και τελευταία σεζόν της βασικής σειράς, κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει ακόμη μία, η οποία θα διαφέρει εντελώς από το κεντρικό σόου που αγαπήθηκε.

Παρ’ όλα αυτά, μπορεί το spin-off του Stranger Things να βρίσκεται καθ’ οδόν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα έρθει -ακριβώς- από τους Duffer Brothers. Ναι, καλά διαβάσατε. Οι δύο δημιουργοί έδωσαν μία συνέντευξη στο “Happy Sad Podcast” και μίλησαν για το νέο σόου. Συγκεκριμένα, ο Matt Duffer είπε τα εξής:

Η ιδέα, τελικά, είναι να δώσουμε τη σκυτάλη σε κάποιον άλλον, σε κάποιον που ελπίζουμε να είναι πραγματικά ταλαντούχος και παθιασμένος. Ακόμη και η ιδέα να κάνουμε τον πιλότο, εγώ και ο Ross και μετά να το αφήσουμε το project, μου φαίνεται ανόητη. Πρέπει πραγματικά να είναι κάποιος εκεί από την αρχή, μέχρι το τέλος. Νομίζω ότι πρέπει να βρούμε έναν συνεργάτη για να μας βοηθήσει σε αυτό.

Υπάρχουν πολλοί χαρακτήρες που θα μπορούσε να επικεντρωθεί η spin-off σειρά, αλλά οι Duffers είπαν και επίσημα ότι περιμένουν να είναι κάτι διαφορετικό.

Έχω διαβάσει αυτές τις φήμες ότι θα υπάρξει spin-off σειρά για την Eleven ή για τους Steve και Dustin. Όλα αυτά δε μας ενδιαφέρουν γιατί τα έχουμε κάνει όλα. Περάσαμε δεν ξέρω και εγώ πόσες ώρες εξερευνώντας όλα αυτά. Άρα…θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό.

Περισσότερα για την spin-off σειρά θα μάθετε αν πατήσετε εδώ.


Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine και οι Priah Ferguson, Cara Buono και Brett Gelman.

Στις νέες προσθήκες έχουμε επίσης τον Robert Englund και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως "Jaqen H'ghar" στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα.

Για την ιστορία, το Stranger Things 4 ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες και ήδη σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο Netflix. Εχθές, οι Duffer Brothers, είπαν δύο λόγια για την 5η σεζόν του σόου, τα οποία μπορείτε να διαβάσατε πατώντας εδώ. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το Vol. 2 πατώντας εδώ.