Δημιουργοί Stranger Things για spinoff σειρά: "Θα είναι διαφορετική από τις προσδοκίες όλων"

Οι Duffer Brothers αποκαλύπτουν νέα στοιχεία για τα σχέδιά τους παράλληλα με την 5η και τελευταία σεζόν
27 Ιουνίου 2022 12:28
Δημιουργοί Stranger Things για spinoff σειρά: "Θα είναι διαφορετική από τις προσδοκίες όλων"

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για το Vol. 2 της 4ης σεζόν του Stranger Things, αλλά παράλληλα οι Matt και Ross Duffer εργάζονται σκληρά για να γράψουν το σενάριο της 5ης και τελευταίας σεζόν

Ωστόσο δεν είναι το μοναδικό project που ετοιμάζουν καθώς σε νέα τους συνέντευξη μίλησαν λίγο παραπάνω για τη spinoff σειρά του Stranger Things που εδώ και καιρό ετοιμάζουν, αλλά το Netflix από πλευράς του δεν έχει επισημοποιήσει. 

Οι ταλαντούχοι δημιουργοί του Stranger Things μίλησαν εκτενώς στο Variety εφ'ολης της ύλης αλλά και το τι να περιμένουν από το spinoff σόου και εάν θα το ολοκληρώσουν μετά το Stranger Things 5

"Έχουμε μια βερσιόν του η οποία αναπτύσσεται παράλληλα με την 5η σεζόν, αλλά το Netflix δε θα την γύριζε ταυτόχρονα. Νομίζω ότι θα αρχίσουμε να το δουλεύουμε για τα καλά μόλις ολοκληρώσουμε τα ειδικά εφέ (του Vol. 2 της 4ης σεζόν), ο Matt και εγώ θα μπούμε με τα μπούνια σε αυτό." είπε ο Ross Duffer. 

Μάλιστα ο Matt Duffer δήλωσε ότι θα είναι τόσο διαφορετική που ούτε το Netflix δε  θα περίμενε κάτι τέτοιο: 

Ο λόγος που δεν το δουλέψαμε παραπάνω είναι επειδή δε θέλουμε να το κάνουμε για όλους τους λάθος λόγους. Και σκεφτήκαμε "είναι κάτι που θέλουμε να φτιάξουμε άσχετα με το εάν σχετίζεται με το Stranger Things ή όχι; Και είπαμε σίγουρα. Ακόμη κι αν βγάζαμε το Stranger Things από τον τίτλο του, θα ήμουν τόσο ενθουσιασμένος για αυτό. Αλλά δε θα γίνει έτσι...θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τις προσδοκίες όλων, ακόμη και του ίδιου του Netflix. 

Όπως σας έχουμε ενημερώσει η διάρκεια των δύο επεισοδίων του Stranger Things 4 Vol. 2 έχει ως εξής: Το επεισόδιο 8 θα έχει διάρκεια 1 ώρα και 25 λεπτά, ενώ το 9ο και τελευταίο θα διαρκεί 2 ώρες και 19 λεπτά

Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει:

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah FergusonCara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε επίσης τον Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως "Jaqen H'ghar" στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα.

Το Stranger Things 4 Vol. 1 είναι διαθέσιμο ήδη (7 επεισόδια), ενώ το "Vol.2" (2 επεισόδια-ταινίες) θα κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουλίου μόνο στο Netflix.