To Stranger Things 4 εκτόξευσε στα streams το "Running Up That Hill" της Kate Bush

Νο.1 σε iTunes και στην κορυφή των παγκόσμιων charts του Spotify!
31 Μαΐου 2022 13:58
To Stranger Things 4 εκτόξευσε στα streams το "Running Up That Hill" της Kate Bush

Η 4η σεζόν του Stranger Things εκτός από το ότι σκίζει σε προβολές εντός του Netflix, όντας από το πρώτο 24ωρο στο Νο.1 της trending λίστας της υπηρεσίας, κατάφερε και εκτόξευσε και τις φοβερές μουσικές επιλογές του. 

Οι Duffer Brothers έντυσαν και πάλι με ένα εμπνευσμένο από τα '80s -και όχι μόνο- soundtrack κομματιών τη νέα σεζόν του Stranger Things με πρώτο και καλύτερο το "Running Up That Hill (A Deal with God)" της Kate Bush. Η γνωστή μπαλάντα του 1985 εκτοξεύθηκε σε streams παγκοσμίως φτάνοντας εύκολα τη Νο.1 θέση των charts του iTunes

Την ίδια φοβερή άνοδο είδε και στο Spotify όπου η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι έκανε άνοδο 153% στα streams του και έγινε "ο μεγαλύτερος κερδισμένος στο παγκόσμιο Spotify chart". 

Πρόκειται για ένα κομμάτι που ακούγεται στο πρώτο επεισόδιο του Stranger Things αλλά κα σε μερικές άλλες σκηνές στα επόμενα επεισόδια, όπου εμφανίζεται η Max Mayfield της Sadie Sink και παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας της. 

Δεν είναι όμως τα μόνα κομμάτια που ακούγονται και ανυψώνουν τις σκηνές όπου παίζουν καθώς ακούγονται επίσης τα "Rock Me Amadeus" των Falco, ένα cover του "California Dreamin'" των Beach Boys, το "You Spin me around" των Dead Or Alive, το "Detroit Rock City" των Kiss και το "Psycho Killer" των Talking Heads, μεταξύ άλλων. 

Τις εντυπώσεις μας από το Vol. 1 του 4ου κύκλου θα βρείτε πατώντας εδώ. 


Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει:

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah FergusonCara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε επίσης τον Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως "Jaqen H'ghar" στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα.

Το Stranger Things 4 θα κάνει πρεμιέρα χωρισμένο σε δύο μέρη με το "Vol.1" (7 επεισόδια) να είναι ήδη διαθέσιμο, ενώ το "Vol.2" (2 επεισόδια-ταινίες) την 1η Ιουλίου.

wp43OdtAAkM