Stranger Things 5: Κανένας ηθοποιός δεν ξέρει πως ολοκληρώνεται η σειρά!

Ο “Mike“ θέλει να έχει happy ending
27 Μαρτίου 2024 10:49
Stranger Things 5: Κανένας ηθοποιός δεν ξέρει πως ολοκληρώνεται η σειρά!

Το Stranger Things έκανε πρεμιέρα στο Netflix το 2016 γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία πολύ γρήγορα με νούμερα ρεκόρ για την πλατφόρμα. Πάει καιρός από τότε που ήρθε η 4η σεζόν της σειράς, η οποία είναι και η πιο επιτυχημένη όσον αφορά τα νούμερα, ενώ τα γυρίσματα για τον 5ο και τελευταίο κύκλο συνεχίζονται.

Μπορεί ακόμα να μην ξέρουμε τίποτα απολύτως για το πως θα εξελιχθεί η τελευταία σεζόν, αλλά φαίνεται ότι ούτε καν οι πρωταγωνιστές δεν ξέρουν πως θα τελειώσει ή πως θα είναι το τελευταίο επεισόδιο.

Αυτά τα λόγια είπε ο Finn Wolfhard, ο ένας εκ των πρωταγωνιστών σε μία νέα συνέντευξη που έδωσε στο Access Online. Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον Mike Wheeler δήλωσε ότι κανένας από το cast δεν έχει διαβάσει το τελευταίο επεισόδιο του Stranger Things.

Πραγματικά, θα μου άρεσε να έχει ένα αίσιο τέλος όπως είδαμε στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Περιμένουν να μας δώσουν το τελευταίο επεισόδιο. Έχουμε διαβάσει μέχρι το προ-τελευταίο, οπότε είμαστε όλοι στις θέσεις μας για να μάθουμε ποιο θα είναι το τέλος.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel) και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Stranger Things 5: Η δημοσίευση της Millie Bobby Brown από τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν!

Επίσης, η Linda Hamilton, πρωταγωνίστρια των ταινιών "Terminator" θα παίξει στη νέα σεζόν, χωρίς όμως ακόμη να γνωρίζουμε τον ρόλο της. Επιπλέον, ο Dan Trachtenberg, γνωστός από τις ταινίες "10 Cloverfield Lane" και "Prey", θα σκηνοθετήσει ένα από τα νέα επεισόδια.

Το Stranger Things 5 δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά εκτός απροόπτου θα το δούμε στις οθόνες μας μετά το 2025.