Stranger Things: Χαμό προκάλεσε με μία δήλωση ο ηθοποιός του Eddie Munson για την 5η σεζόν

Υπάρχουν ελπίδες επιστροφής του Joseph Quinn στο Stranger Things 5;
10 Απριλίου 2024 19:52
Stranger Things: Χαμό προκάλεσε με μία δήλωση ο ηθοποιός του Eddie Munson για την 5η σεζόν

Υπάρχουν ελπίδες τελικά για την επιστροφή του Eddie Munson στην άκρως αναμενόμενη 5η και τελευταία σεζόν του Stranger Things; Φαίνεται ότι βάσει των όσων δήλωσε ο ηθοποιός Joseph Quinn που υποδύεται τον λατρεμένο χαρακτήρα της προηγούμενης σεζόν, υπάρχουν και μάλιστα αρκετά καλές πιθανότητες.

Τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί βάσει της αντίδρασής του σε μια σχετική ερώτηση στην βελγική Comic-Con πριν από λίγες ημέρες, η οποία προκάλεσε χαμό στις τάξεις των fans της σειράς του Netflix. Στο ερώτημα της επιστροφής του Eddie Munson στο Stranger Things 5, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε με υποννοούμενο ότι... κάτι πάει να γίνει

Όσοι είδατε την 4η σεζόν θα γνωρίζετε ότι ο χαρακτήρας του Munson είχε ένα ηρωϊκό και άκρως εντυπωσιακό "κύκνειο άσμα" παίζοντας το Master of Puppets των Metallica σε μια από τις πιο viral σκηνές των τελευταίων ετών σε τηλεοπτική σειρά. Με αυτό που είπε όμως κατά τη διάρκεια του πάνελ και καταγράφηκε σε βίντεο αφήνει ελπίδες για την νεκρανάσταση του Eddie. 

"Ξέρω τι θα γίνει αλλά δεν σας λέω" ήταν η λακωνική του απάντηση την οποία ξεστόμισε με ένα πονηρό γελάκι, όπως θα δείτε παρακάτω:  

Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να παίζει απλώς με τους fans και το κοινό για να χτιστεί περισσότερο hype πριν την κυκλοφορία του Stranger Things 5.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Επίσης, η Linda Hamilton, πρωταγωνίστρια των ταινιών "Terminator" θα παίξει στη νέα σεζόν, χωρίς όμως ακόμη να γνωρίζουμε τον ρόλο της. Επιπλέον, ο Dan Trachtenberg, γνωστός από τις ταινίες "10 Cloverfield Lane" και "Prey", θα σκηνοθετήσει ένα από τα νέα επεισόδια.

Το Stranger Things 5 δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά εκτός απροόπτου θα το δούμε στις οθόνες μας μετά το 2025.