Stranger Things 4: Ο Vecna θα μπορούσε να ήταν ακόμη πιο τρομακτικός (ΦΩΤΟ)

Δείτε τα “early designs” του κακού του Stranger Things
11 Ιουλίου 2022 12:06
Stranger Things 4: Ο Vecna θα μπορούσε να ήταν ακόμη πιο τρομακτικός (ΦΩΤΟ)

Το Stranger Things 4 Vol. 2 ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες στο Netflix και έχει σπάσει ήδη όλα τα ρεκόρ. Τα τελευταία δύο επεισόδια που έφεραν στις οθόνες σας οι “Duffer Brothers” σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, αφού από τα πρώτα κιόλας λεπτά που έγιναν διαθέσιμα, “έπεσε” το Netflix, από τον πολύ κόσμο.

Τώρα, ο concept artist, Michael Maher Jr, που έχει σχεδιάσει για τα Stranger Things, Argo, Cosmos, Son’s of Anarchy, αλλά και που έχει βραβευτεί και με Emmy βραβείο, έδωσε στη δημοσιότητα μερικές εικόνες από το Stranger Things 4. Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ανέβασε κάποιες φωτογραφίες, με πρώιμα design από τον κακό της σειράς, τον Vecna.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, σχεδόν σε όλες τις εικόνες, φαίνεται αρκετά διαφορετικός (και τρομακτικός θα έλεγε κανείς) σε σχέση με την τελική μορφή που είδαμε στο σόου του Netflix.

Stranger Things spin-off σειρά: Οι Duffer Brothers θα δώσουν μάλλον τη σκυτάλη σε κάποιον άλλον  

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine και οι Priah Ferguson, Cara Buono και Brett Gelman.

Στις νέες προσθήκες έχουμε επίσης τον Robert Englund και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως "Jaqen H'ghar" στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα.

Η πιο viral τηλεοπτική στιγμή του 2022 ανήκει δικαιωματικά στο Stranger Things 4 του Netflix και τους Metallica.

Το Stranger Things 4 Vol. 1 (7 επεισόδια) και το "Vol.2" (2 επεισόδια-ταινίες) είναι διαθέσιμα στο Netflix.