Το Sex Education 4 χάνει ένα ακόμη μεγάλο όνομα από το cast του

Ακόμη μία πρωταγωνίστρια δε θα βρίσκεται στην επόμενη σεζόν
16 Ιουλίου 2022 14:50
Το Sex Education 4 χάνει ένα ακόμη μεγάλο όνομα από το cast του

Στις αρχές του Ιουλίου σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι στην 4η σεζόν του Sex Education δε θα βρίσκεται ένα πολύ σημαντικό όνομα. Συγκεκριμένα, είχε γίνει γνωστό ότι η Patricia Allison, η οποία υποδύεται την “Ola”, πήρε μία πολύ δύσκολη απόφαση και δε θα συμμετέχει στη νέα σεζόν της σειράς.

Τώρα, στη δημοσιότητα ήρθε ακόμη μία είδηση που ίσως απογοητεύσει τους fans του Sex Education και αφορά για άλλη μια φορά, μία αποχώρηση. Έτσι, έγινε γνωστό ότι ούτε η Tanya Reynolds, που υποδύεται την Lily Iglehart δε θα βρίσκεται στην 4η σεζόν. Εκείνη, μίλησε στο Radio Times, και επιβεβαίωσε ότι η Lily δε θα υπάρχει στο νέο κύκλο και η αποχώρησή της έχει γραφτεί με έναν πολύ λογικό τρόπο.

Προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για νέους χαρακτήρες, η σειρά πρέπει να αφήσει πίσω της μερικά παλιά πρόσωπα και να προχωρήσει μπροστά. Η Reynolds, λέει πως καταλαβαίνει τις συνθήκες πίσω από την αποχώρηση της Lily. Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι στην 4η σεζόν, οι μαθητές του Moordale θα μετακομίσουν σε ένα νέο σχολείο, όπου θα δούμε νέα πρόσωπα, αλλά και παλιούς γνωστούς χαρακτήρες.

Διαβάστε τις δηλώσεις της Reynolds παρακάτω:

Δε θα βρίσκομαι στον 4ο κύκλο και αυτό είναι λυπηρό, πολύ λυπηρό. Είναι απλώς η φυσική εξέλιξη αυτών των σειρών. Όταν έχεις τόσο μεγάλο cast και τόσους πολλούς χαρακτήρες, νομίζω ότι πρέπει να αφήσεις μερικούς «παλιούς» να ανοίξουν τον δρόμο στους νεότερους, κάτι που είναι απολύτως σωστό. Έπρεπε να γίνει και αυτό θα συμβεί.

Θα είναι η 4η σεζόν και η τελευταία;

Κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από το Netflix. Ωστόσο η Lou Wood (Aimee) αναφέρθηκε στο ρεαλιστικό σενάριο όπου λόγω ηλικίας δε θα μπορούν να παίζουν για πάντα τους μαθητές -και σύντομα φοιτητές.

Στα σίγουρα ονόματα που θα επιστρέψουν από το cast είναι Gillian Anderson (Jean Milburn), Asa Butterfield (Otis), Emma Mackey (Maeve), Ncuti Gatwa (Eric), Connor Swindells (Adam), Lou Wood (Aimee), Kedar Williams-Stirling (Jackson), Cal (Dua Saleh),Viv (Chinenye Ezeudu), Isaac (George Robinson), Ruby (Mimi Keene), Olivia (Simone Ashley), Anwar (Chaneil Kular) και Rahim (Sami Outalbali).

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.