Ένα σημαντικό μέλος του Sex Education δε θα επιστρέψει στην 4η σεζόν

Μία είδηση που δεν περίμενε κανείς να ακούσει
06 Ιουλίου 2022 14:39
Ένα σημαντικό μέλος του Sex Education δε θα επιστρέψει στην 4η σεζόν

Τα γυρίσματα του Sex Education πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα και μόλις έγινε γνωστή μία είδηση που δε θα αρέσει σε πολλούς fans του σόου. Ένα σημαντικό μέλος του cast και συγκεκριμένα μία γυναίκα που έχει κεντρικό ρόλο στη σειρά, δε θα επιστρέψει στην 4η σεζόν.

Συγκεκριμένα, η Patricia Allison, η οποία υποδύεται την “Ola” στο Sex Education αποκάλυψε ότι δεν θα επιστρέψει για τον 4ο κύκλο. Αυτό το είπε κατά τη διάρκεια ενός podcast στο Capital Xtra breakfast με τους Yinka και Shayna-Marie. Όπως επιβεβαίωσε η ίδια, αυτή ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά δυστυχώς δε θα βρίσκεται στην 4η σεζόν, μιας και ετοιμάζει κάποια άλλα πράγματα, χωρίς να λέει ποια θα είναι αυτά.

Δε θα βρίσκομαι στην 4η σεζόν του Sex Education. Μου άρεσε πολύ ο χρόνος που είχα στο Sex Education και λυπάμαι πολύ που το λέω. Το κάνω τρία χρόνια και το έχω λατρέψει. Έπρεπε να πω αντίο κάποια στιγμή.

Θα είναι η 4η σεζόν και η τελευταία;

Κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από το Netflix. Ωστόσο η Lou Wood αναφέρθηκε στο ρεαλιστικό σενάριο όπου λόγω ηλικίας δε θα μπορούν να παίζουν για πάντα τους μαθητές -και σύντομα φοιτητές.

Στα σίγουρα ονόματα που θα επιστρέψουν από το cast είναι Gillian Anderson (Jean Milburn), Asa Butterfield (Otis), Emma Mackey (Maeve), Ncuti Gatwa (Eric), Connor Swindells (Adam), Lou Wood (Aimee), Kedar Williams-Stirling (Jackson), Cal (Dua Saleh), Lily (Tanya Reynolds) ,Viv (Chinenye Ezeudu), Isaac (George Robinson), Ruby (Mimi Keene), Olivia (Simone Ashley), Anwar (Chaneil Kular) και Rahim (Sami Outalbali).

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.