Ο "Otis" αποκάλυψε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της 4ης σεζόν του Sex Education

Ο σταρ της δημοφιλούς σειράς ετοιμάζεται
06 Ιουλίου 2022 10:41
Ο "Otis" αποκάλυψε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της 4ης σεζόν του Sex Education

Το Sex Education είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο εμπορικά και αγαπητά εφηβικά σόου του Netflix και μόλις μάθαμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την 4η σεζόν. Συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής της σειράς, ο Asa Butterfield, μίλησε στο Discussing Film και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα γυρίσματα του νέου κύκλου.

Όπως λέει χαρακτηριστικά, πλέον ετοιμάζεται για να υποδυθεί για άλλη μια φορά τον Otis Milburn, μιας και τα γυρίσματα ξεκινήσουν πολύ σύντομα, μέσα στο καλοκαίρι.

Τα γυρίσματα για την 4η σεζόν θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι. Επιτέλους θα επιστρέψουμε στο Wales.

Δυστυχώς, ο ηθοποιός δεν έδωσε σε αυτή τη συνέντευξη άλλες πληροφορίες για το νέο κεφάλαιο, που κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2023 ή και αργότερα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι fans περιμένουν μανιωδώς να δουν που θα πάνε πλέον οι «περιπέτειες» του Otis και των φίλων του.

Διαβάστε επίσης: Η σταρ του Sex Education αποκαλύπτει γιατί θα πρέπει σύντομα να τελειώνει η σειρά του Netflix

Θα είναι η 4η σεζόν και η τελευταία;

Κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από το Netflix. Ωστόσο η Lou Wood αναφέρθηκε στο ρεαλιστικό σενάριο όπου λόγω ηλικίας δε θα μπορούν να παίζουν για πάντα τους μαθητές -και σύντομα φοιτητές.

Στα σίγουρα ονόματα που θα επιστρέψουν από το cast είναι Gillian Anderson (Jean Milburn), Asa Butterfield (Otis), Emma Mackey (Maeve), Ncuti Gatwa (Eric), Connor Swindells (Adam), Lou Wood (Aimee), Kedar Williams-Stirling (Jackson), Cal (Dua Saleh), Ola (Patricia Allison), Lily (Tanya Reynolds) ,Viv (Chinenye Ezeudu), Isaac (George Robinson), Ruby (Mimi Keene), Olivia (Simone Ashley), Anwar (Chaneil Kular) και Rahim (Sami Outalbali).

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.