Η σταρ του Sex Education αποκαλύπτει γιατί θα πρέπει σύντομα να τελειώνει η σειρά του Netflix

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε η "Aimee"
23 Ιανουαρίου 2022 10:02
Η σταρ του Sex Education αποκαλύπτει γιατί θα πρέπει σύντομα να τελειώνει η σειρά του Netflix

Η 3η σεζόν του Sex Education ήταν και πάλι απολαυστικότατη αλλά μας άφησε με ένα δυνατό cliffhanger με πολλών τις τύχες να είναι αβέβαιες, όπως και του ίδιου του Λυκείου Moordale.

Όπως οδηγείται το σενάριο της σειράς καταλαβαίνουμε ότι αργά ή γρήγορα θα πρέπει να τελειώσει και πάνω σε αυτό το ζήτημα αναφέρθηκε η "Έιμι" της σειράς, κατά κόσμον Aimee Lou Wood σε νέα της συνέντευξη στο ScreenRant. 

Θα είναι η 4η σεζόν και η τελευταία;

Κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από το Netflix μιας και τα γυρίσματα δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. Ωστόσο η Lou Wood αναφέρθηκε στο ρεαλιστικό σενάριο όπου λόγω ηλικίας δε θα μπορούν να παίζουν για πάντα τους μαθητές -και σύντομα φοιτητές: 

Θα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει επειδή πλησιάζω γρήγορα τα 30 μου. Θα μπορούσαμε να πάμε σε πανεπιστήμιο, θαρρώ, αλλά δε θέλω να παίζω ένα παιδαρέλι όταν θα είμαι 45. 

Θα πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή, κάτι που είναι θλιβερό, αλλά νιώθω επίσης πως θα πρέπει να αφήνουμε τους θεατές να θέλουν πάντα περισσότερο. Πάντοτε να κλείνεις με ψηλά το κεφάλι αντί να λέει ο κόσμος "εύχομαι να είχε τελειώσει". 

Στα σίγουρα ονόματα που θα επιστρέψουν από το cast είναι Gillian Anderson (Jean Milburn), Asa Butterfield (Otis), Emma Mackey (Maeve), Ncuti Gatwa (Eric), Connor Swindells (Adam), Lou Wood (Aimee), Kedar Williams-Stirling (Jackson), Cal (Dua Saleh), Ola (Patricia Allison), Lily (Tanya Reynolds) ,Viv (Chinenye Ezeudu), Isaac (George Robinson), Ruby (Mimi Keene), Olivia (Simone Ashley), Anwar (Chaneil Kular) και Rahim (Sami Outalbali). 

Πότε θα κάνει πρεμιέρα η 4η σεζόν; 

Παρόλο που η ανανέωση της 4ης σεζόν ήρθε πάρα πολύ γρήγορα, τα γυρίσματα ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί. Επομένως ένα αισιόδοξο σενάριο λέει πως ίσως έρθει στις οθόνες μας μέχρι τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο του 2022, αλλιώς θα πάει για τις αρχές του 2023.