Η live-action σειρά του Avatar: The Last Airbender του Netflix είναι πιο κοντά από ποτέ (ΦΩΤΟ)

Καθώς ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα
21 Ιουνίου 2022 12:02
Η live-action σειρά του Avatar: The Last Airbender του Netflix είναι πιο κοντά από ποτέ (ΦΩΤΟ)

Το Netflix ετοιμάζει εδώ και καιρό μία τηλεοπτική live-action σειρά του Avatar: The Last Airbender, που φυσικά, θα βασίζεται στο δημοφιλές franchise. Τα γυρίσματα του σόου έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες και πλέον μάθαμε πως ολοκληρώθηκαν και αυτό σημαίνει ότι η παραγωγή είναι έτοιμη να μπει στο μοντάζ.

Συγκεκριμένα, μάθαμε πως η παραγωγή ολοκληρώθηκε από την σχεδιάστρια κοστουμιών της σειράς, Farnaz Khaki-Sadigh, η οποία το γιόρτασε το γεγονός μέσα από τα social media της και έγραψε τα εξής:

Μου άρεσε κάθε δευτερόλεπτο... ευγνώμων για όλες τις αναμνήσεις και όλα όσα έμαθα στην πορεία

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Farnaz Khaki-Sadigh (@fks_designs)

Τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2021 και μέχρι τώρα ξέρουμε ότι οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν είναι οι εξής: Gordon Cormier ως Avatar Aang, Kiawentiio Tarbell ως Katara, Ian Ousley ως Sokka, Dallas Liu ως Zuko, Paul Sun-Hyung Lee ως Iroh, Elizabeth Yu ως Azula και Daniel Dae Kim ως Fire Lord Ozai. Μάλιστα, ο Albert Kim (Sleepy Hollow, Nikita) θα λειτουργεί ως showrunner, ενώ ο Dan Lin (The Lego Movie, Aladdin) θα γράψει το σενάριο σε σκηνοθεσία των Roseanne Liang και Jabbar Raisani.

Οι αρχικοί δημιουργοί του Avatar: The Last Airbender ετοιμάζουν ήδη τη δική τους animated ταινία με τις πλάτες του νεοσύστατου στούντιο του Nickelodeon.

Προς το παρόν το Netflix δεν έχει δώσει πολλές πληροφορίες, αλλά ούτε κάτι χειροπιαστό από τη σειρά, όπως παραδείγματος χάρη ένα teaser ή κάποια εικόνα. Οπότε, για να δείτε περισσότερα καλύτερα να παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com, για οτιδήποτε νεότερο.