Ποιο Netflix; Οι δημιουργοί του Avatar: The Last Airbender ετοιμάζουν τη δική τους animated ταινία

Με τις πλάτες του νεοσύστατου στούντιο του Nickelodeon!
25 Φεβρουαρίου 2021 11:06
Ποιο Netflix; Οι δημιουργοί του Avatar: The Last Airbender ετοιμάζουν τη δική τους animated ταινία

Η Nickelodeon ετοιμάζεται να φέρει νέα projects όσον αφορά το Avatar: The Last Airbender και το σύμπαν του. Όπως έγινε γνωστό μέσα από τα social media, οι αρχικοί δημιουργοί του σόου Michael DiMartino και Bryan Konietzko, θα ηγηθούν του ολοκαίνουργιου στούντιο ονόματι, “Avatar Studios” για να φέρουν στις οθόνες μας νέες σειρές και ταινίες, με τις πλάτες της Nickelodeon.

Σύμφωνα με το Deadline, το Avatar Studios θα παράγει νέο υλικό που θα προβληθεί μέσα από το Nickelodeon, το "πατρικό" σπίτι της σειράς. Μάλιστα, εκτός από αυτό, το περιεχόμενο να προβληθεί και μέσα από το Paramount+, καθώς και σε άλλες πλατφόρμες. Αξίζει όμως να αναφερθεί, ότι μερικές από τις ταινίες που ετοιμάζονται θα παίξουν και στο σινεμά, με την πρώτη animated ταινία να ξεκινάει την παραγωγή της μέσα στη χρονιά.

Τον περασμένο Αύγουστο οι DiMartino και Konietzko ανακοίνωσαν πως αποχωρούν από τη συμφωνία που είχαν με το Netflix για την ανάπτυξη μιας live-action σειράς βασισμένης στο "The Last Airbender", λόγω δημιουργικών διαφορών που αντιμετώπισαν. Από τη πλευρά του το Netflix δήλωσε τότε ότι το project θα συνεχιστεί απλώς με διαφορετικούς συντελεστές. Έκτοτε δεν υπήρξαν νέα από αυτό και με τις πρόσφατες εξελίξεις λογικά το Netflix δε θα ασχοληθεί ξανά με το franchise, που πλέον βρίσκεται στα χέρια της Paramount και του Nickelodeon.