Avatar: The Last Airbender – Αποχώρησε από το project ο δημιουργός του

Θα αναλάβει το Percy Jackson
05 Απριλίου 2024 15:41
Avatar: The Last Airbender – Αποχώρησε από το project ο δημιουργός του

Το Avatar: The Last Airbender που είδαμε πρόσφατα στο Netflix φαίνεται ότι πέρασε από σαράντα κύματα τις τελευταίες ώρες, καθώς παραιτήθηκε ο showrunner του. Ο κεντρικός δημιουργός της σειράς, Albert Kim, έφυγε από το project, με την streaming υπηρεσία να έχει βρει ήδη τους αντικαταστάτες του.

Όπως μαθαίνουμε από το Variety, Albert Kim θα είναι μόνο εξωτερικός παραγωγός στην επερχόμενη 2η και 3η σεζόν του Avatar: The Last Airbender, με τους Christine Boylan και Jabbar Raisaniνα αναλαμβάνουν τα ηνία της σειράς.

Η Boylan βρισκόταν στην παραγωγή της 1ης σεζόν, ενώ ο Raisani ήταν παραγωγός, σκηνοθέτης και supervisor. Σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν επί του θέματος, ο Kim ήθελε να κυνηγήσει νέες ευκαιρίες μετά την πολυετή διαδικασία ανάπτυξης του Avatar: The Last Airbender και υπέγραψε μία συμφωνία με την Disney για να εργαστεί στην γνωστή τηλεοπτική σειρά Percy Jackson, αλλά και να φτιάξει νέα projects για την εταιρία.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Boylan, η οποία θα είναι ένα από τα κεντρικά «κεφάλια» στις επόμενες σεζόν του Avatar έχει εργαστεί σε πολύ επιτυχημένα project όπως είναι το The Punisher του Netflix, αλλά και τα Poker Face, Citadel, Cloak and Dagger κ.α.

Ο Raisani έχει επίσης ένα μεγάλο ιστορικό στην τηλεόραση, αφού βρισκόταν πίσω από τις κάμερες στα Lost in Space, Stranger Things, Game of Thrones και The Flash.

Η 1η σεζόν του Avatar: The Last Airbender έκανε πρεμιέρα στις 22 Φεβρουαρίου και ήταν η νούμερο 1 αγγλόφωνη σειρά με 41.1 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 11 μέρες. Επίσης βρισκόταν στην πρώτη θέση των charts σε 76 χώρες, αλλά και μέσα στη δεκάδα σε 92 χώρες.

Στη σειρά του Netflix παίζουν οι Gordon Cormier ως Aang, Kiawentiio ως Katara, Ian Ousley ως Sokka, Dallas Liu ως Zuko, Daniel Dae Kim ως Fire Lord Ozai, Paul Sun-Hyung ως Uncle Iroh, Elizabeth Yu ως Azula, Amber Midthunder ως Princess Yue, Arden Cho ως June, Danny Pudi ως Mechanist και Ken Leung ως Commander Zhao.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα επιστρέψει το Avatar: The Last Airbender με την 2η σεζόν του. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.