Το τελικό trailer του Avatar: The Last Airbender είναι εδώ λίγο πριν την πρεμιέρα!

Η νέα υπερπαραγωγή του Netflix
21 Φεβρουαρίου 2024 11:51
Το τελικό trailer του Avatar: The Last Airbender είναι εδώ λίγο πριν την πρεμιέρα!

Το Netflix κυκλοφόρησε το τελικό trailer του Avatar: The Last Airbender (Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου), της νέας live-action υπερπαραγωγής που αναμένεται να παίξει αύριο, 22 Φεβρουαρίου. 

Το σόου, το οποίο είναι βασισμένο στο δημοφιλές animated υπόσχεται να σας εντυπωσιάσει και να σας χαρίσει μία ξεχωριστή περιπέτεια γεμάτη με εκπληκτικά σκηνικά και μάχες. Και αυτό φαίνεται άλλωστε από το νέο trailer που διαρκεί περίπου 1:30 λεπτά και παρουσιάζει μεταξύ άλλων τους κεντρικούς χαρακτήρες. 

“Ένα νεαρό αγόρι γνωστό ως Άβαταρ πρέπει να κατακτήσει τα τέσσερα στοιχεία της φύσης για να σώσει τον κόσμο και να πολεμήσει έναν μοχθηρό εχθρό που θέλει να το σταματήσει” αναφέρει το Netflix στην περιγραφή του. 

Στη σειρά του Netflix παίζουν οι Gordon Cormier ως Aang, Kiawentiio ως Katara, Ian Ousley ως Sokka, Dallas Liu ως Zuko, Daniel Dae Kim ως Fire Lord Ozai, Paul Sun-Hyung ως Uncle Iroh, Elizabeth Yu ως Azula, Amber Midthunder ως Princess Yue, Arden Cho ως June, Danny Pudi ως Mechanist και Ken Leung ως Commander Zhao.  

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει τα εξής:  

Τα τέσσερα έθνη του κόσμου ζούσαν κάποτε αρμονικά, όταν ο Άβαταρ, κυρίαρχος των τεσσάρων στοιχείων, διατηρούσε την ειρήνη μεταξύ τους. Όλα όμως άλλαξαν όταν το έθνος της Φωτιάς εξαπέλυσε επίθεση και εξολόθρευσε τους Νομάδες του Αέρα, γεγονός που αποτέλεσε το πρώτο βήμα των μαχητών της φωτιάς για την κατάκτηση του κόσμου. Tο "Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου" ακολουθεί έναν νεαρό Νομάδα του Αέρα, τον Άανγκ, καθώς ξυπνάει σε έναν κόσμο που έχει καταστραφεί από τον πόλεμο. Μαζί με τους νέους του φίλους, Σόκα και Κατάρα, ξεκινά μια αποστολή γεμάτη δράση για να πάρει τη θέση που του αξίζει ως ο επόμενος ΑΒΑΤΑΡ. 

Το σόου είναι υπό την επιμέλεια του Albert Kim, ο οποίος είναι επίσης showrunner και εκτελεστικός παραγωγός. Στο πλευρό του βρίσκονται οι εκτελεστικοί παραγωγοί Dan Lin, Lindsey Liberatore και Michael Goi. Οι αρχικοί δημιουργοί της σειράς κινουμένων σχεδίων, Michael Dante DiMartino και Bryan Konietzko, δεν συμμετέχουν στο project. 

Το Avatar: The Last Airbender θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Φεβρουαρίου στο Netflix. Παρακολουθήστε το τελικό trailer παρακάτω.