Ευχάριστα νέα για την animated ταινία του Avatar: The Last Airbender!

Βρέθηκε το cast!
12 Απριλίου 2024 13:29
Ευχάριστα νέα για την animated ταινία του Avatar: The Last Airbender!

Η Paramount Pictures έδωσε στη δημοσιότητα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις επόμενες animated ταινίες του Avatar: The Last Airbender. Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι έρχονται τρεις νέες ταινίες και μόλις έγινε γνωστό, μέσα από το CinemaCon 2024, ότι ο Dave Bautista θα βρίσκεται στο cast, μαζί με τον τραγουδιστή Eric Nam.

Ο Eric Nam θα δώσει τη φωνή του στον Aang, ενώ ο Bautista θα υποδύεται έναν villain, αν και πληροφορίες για το ρόλο του δεν αποκαλύφθηκαν. Επίσης, στο cast θα βρίσκονται και οι Dionne Quan, Jessica Matten και Román Zaragoza. Η πρώτη ταινία θα ονομάζεται Aang: The Last Airbender, αλλά η πλοκή της παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστη.

Οι μόνες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, είναι ότι στην πρώτη ταινία θα βρίσκεται και η Katara, της οποίας τη φωνή θα δανείσει η Jessica Matten (Dark Winds, Blackstone).

Η ταινία θα επικεντρώνεται στον Aang και η Paramount Pictures παραμένει σταθερή στο πλάνο της και αναμένεται να κυκλοφορήσει την ταινία τον Οκτώβριο της επόμενης χρονιάς. Ο Lauren Montgomery, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει το The Legend of Korra, αλλά έχει εργαστεί και στη βασική animated σειρά, θα σκηνοθετήσει την ταινία.

Το Avatar The Last Airbender ζει και βασιλεύει τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε η live-action σειρά του Netflix, η οποία έχει ήδη ανανεωθεί για την 2η και την 3η σεζόν της.

Το Aang: The Last Airbender αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους στις 10 Οκτωβρίου του 2025.

Tags: