Το Avatar: The Last Airbender είχε καλύτερα νούμερα στο ντεμπούτο του από το One Piece

Θεωρείται ήδη επιτυχημένη η νέα σειρά του Netflix
28 Φεβρουαρίου 2024 13:10
Το Avatar: The Last Airbender είχε καλύτερα νούμερα στο ντεμπούτο του από το One Piece

H live-action προσαρμογή του Avatar: The Last Airbender γνωρίζει ήδη τεράστια επιτυχία στο Netflix, αφού από τότε που κυκλοφόρησε παραμένει στην κορυφή των charts. Μάλιστα, σα να μην έφτανε μόνο αυτό, μόλις έγινε γνωστό, ότι το νέο σόου είχε ένα καλύτερο ντεμπούτο από τη live-action μεταφορά του One Piece. 

Σύμφωνα με τα πρώτα νούμερα τηλεθέασης που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix, το Avatar: The Last Airbender ξεπέρασε τις 21.2 εκατομμύρια προβολές μέσα στις τέσσερις πρώτες μέρες του, ένα νούμερο μεγαλύτερο κατά 13% σε σχέση με τα 18.5 εκατομμύρια views που είχε το One Piece. 

Μάλιστα, το Avatar: The Last Airbender παραμένει στην κορυφή με τις πιο δημοφιλείς σειρές από τις 19 Φεβρουαρίου έως και τις 25 του ίδιου μήνα. Το Netflix αποκαλύπτει πλέον καλύτερα τα νούμερα τηλεθέασης, καθώς τα views-προβολές  καθορίζονται από τον αριθμό των ωρών προβολής διαιρεμένο με τον συνολικό χρόνο προβολής μιας ταινίας ή κάποιου επεισοδίου. 

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει τα εξής:    

Τα τέσσερα έθνη του κόσμου ζούσαν κάποτε αρμονικά, όταν ο Άβαταρ, κυρίαρχος των τεσσάρων στοιχείων, διατηρούσε την ειρήνη μεταξύ τους. Όλα όμως άλλαξαν όταν το έθνος της Φωτιάς εξαπέλυσε επίθεση και εξολόθρευσε τους Νομάδες του Αέρα, γεγονός που αποτέλεσε το πρώτο βήμα των μαχητών της φωτιάς για την κατάκτηση του κόσμου. Tο "Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου" ακολουθεί έναν νεαρό Νομάδα του Αέρα, τον Άανγκ, καθώς ξυπνάει σε έναν κόσμο που έχει καταστραφεί από τον πόλεμο. Μαζί με τους νέους του φίλους, Σόκα και Κατάρα, ξεκινά μια αποστολή γεμάτη δράση για να πάρει τη θέση που του αξίζει ως ο επόμενος ΑΒΑΤΑΡ.   

Στη σειρά του Netflix παίζουν οι Gordon Cormier ως Aang, Kiawentiio ως Katara, Ian Ousley ως Sokka, Dallas Liu ως Zuko, Daniel Dae Kim ως Fire Lord Ozai, Paul Sun-Hyung ως Uncle Iroh, Elizabeth Yu ως Azula, Amber Midthunder ως Princess Yue, Arden Cho ως June, Danny Pudi ως Mechanist και Ken Leung ως Commander Zhao. 

Το σόου είναι υπό την επιμέλεια του Albert Kim, ο οποίος είναι επίσης showrunner και εκτελεστικός παραγωγός. Στο πλευρό του βρίσκονται οι εκτελεστικοί παραγωγοί Dan Lin, Lindsey Liberatore και Michael Goi. Οι αρχικοί δημιουργοί της σειράς κινουμένων σχεδίων, Michael Dante DiMartino και Bryan Konietzko, δεν συμμετέχουν στο project.   

Εμείς παρακολουθήσαμε τη σειρά και μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας πατώντας εδώ. 

Το Avatar: The Last Airbender παίζει αποκλειστικά στο Netflix.