Το Netflix μοιράστηκε ευχάριστα νέα για το Avatar: The Last Airbender και το μέλλον του

Ανανέωσε τη σειρά για δύο ακόμη σεζόν
06 Μαρτίου 2024 19:19
Το Netflix μοιράστηκε ευχάριστα νέα για το Avatar: The Last Airbender και το μέλλον του

Το Netflix έχει πολύ ευχάριστα νέα να μοιραστεί με τους fans του Avatar: The Last Airbender! Όπως επιβεβαιώθηκε πριν από λίγα λεπτά, η πρόσφατη σειρά της υπηρεσίας ανανεώθηκε για δύο ακόμα σεζόν, ύστερα μετά από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε ο πρώτος κύκλος.

Όπως ανακοίνωσε το Netflix, το Avatar: The Last Airbender θα επιστρέψει μελλοντικά στις οθόνες σας για την 2η και 3η σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το παγκόσμιο φαινόμενο -όπως λέει το ίδιο το Netflix- θα συνεχιστεί και θα ολοκληρώσει την ιστορία των τεσσάρων εθνών. Ναι, το σόου αναμένεται να ολοκληρωθεί με την 3η σεζόν του.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η 1η σεζόν του Avatar: The Last Airbender έκανε πρεμιέρα στις 22 Φεβρουαρίου και ήταν η νούμερο 1 αγγλόφωνη σειρά με 41.1 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 11 μέρες. Επίσης βρισκόταν στην πρώτη θέση των charts σε 76 χώρες, αλλά και μέσα στη δεκάδα σε 92 χώρες.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει τα εξής:

Τα τέσσερα έθνη του κόσμου ζούσαν κάποτε αρμονικά, όταν ο Άβαταρ, κυρίαρχος των τεσσάρων στοιχείων, διατηρούσε την ειρήνη μεταξύ τους. Όλα όμως άλλαξαν όταν το έθνος της Φωτιάς εξαπέλυσε επίθεση και εξολόθρευσε τους Νομάδες του Αέρα, γεγονός που αποτέλεσε το πρώτο βήμα των μαχητών της φωτιάς για την κατάκτηση του κόσμου. Tο "Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου" ακολουθεί έναν νεαρό Νομάδα του Αέρα, τον Άανγκ, καθώς ξυπνάει σε έναν κόσμο που έχει καταστραφεί από τον πόλεμο. Μαζί με τους νέους του φίλους, Σόκα και Κατάρα, ξεκινά μια αποστολή γεμάτη δράση για να πάρει τη θέση που του αξίζει ως ο επόμενος ΑΒΑΤΑΡ.

Στη σειρά του Netflix παίζουν οι Gordon Cormier ως Aang, Kiawentiio ως Katara, Ian Ousley ως Sokka, Dallas Liu ως Zuko, Daniel Dae Kim ως Fire Lord Ozai, Paul Sun-Hyung ως Uncle Iroh, Elizabeth Yu ως Azula, Amber Midthunder ως Princess Yue, Arden Cho ως June, Danny Pudi ως Mechanist και Ken Leung ως Commander Zhao.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα επιστρέψει το Avatar: The Last Airbender με την 2η σεζόν του. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.