Ποιες σειρές βλέπουν περισσότερο οι Έλληνες στο Netflix αυτή την περίοδο;

Δείτε τη δεκάδα
24 Απριλίου 2024 14:00
Ποιες σειρές βλέπουν περισσότερο οι Έλληνες στο Netflix αυτή την περίοδο;

Έχετε την απορία για το ποιες σειρές βλέπουν περισσότεροι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες στο Netflix αυτή την περίοδο; Η streaming υπηρεσία κυκλοφορεί συχνά νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα της και αυτό έχει ως αποτέλεσμα το top 10 να αλλάζει, ωστόσο, η νούμερο 1 σειρά παραμένει η ίδια και για αυτή την εβδομάδα.

Ναι, το Baby Reindeer παραμένει στην κορυφή των charts στην Ελλάδα, αφού έχει γίνει αρκετά viral στα social media και ακούγεται γενικά συχνά παντού στο ίντερνετ. Τη 2η θέση έχει το Anthracite, μία μίνι σειρά που έρχεται από την Γαλλία, με το The Gentlemen του Guy Ritchie να παραμένει στην 3η θέση. Την πεντάδα κλείνουν τα 3 Body Problem και Crooks.

Το Midsummer Night που κυκλοφόρησε πρόσφατα έχει την 6η θέση στην υπηρεσία, με το Out Living World να ακολουθεί ακριβώς μετά και τα Ripley, The Hijacking of the Flight 601 και Heart Break High να κλείνουν τη δεκάδα.

Ακολουθούν οι δημοφιλέστερες σειρές του Netflix στην Ελλάδα:

  1. Baby Reindeer
  2. Anthracite
  3. The Gentlemen
  4. 3 Body Problem
  5. Crooks
  6. Midsummer Night
  7. Out Living World
  8. Ripley
  9. The Hijacking of the Flight 601
  10. Heart Break High

Λίγα λόγια για το Baby Reindeer (Μικρό Ταρανδάκι):

Η περίληψη της σειράς αναφέρει: Όταν ένας επίδοξος κωμικός κάνει μια πράξη καλοσύνης σε μια ευάλωτη γυναίκα, πυροδοτεί μια ασφυκτική εμμονή που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή και των δύο.

Πρωταγωνιστούν οι Richard Gadd, Nava Mau, Danny Kirrane, Hugh Coles, Chloe Driver, Michael Wildman, Thomas Coombes, Tom Goodman-Hill, Shalom Brune-Franklin, Nina Sosanya και Mark Lewis Jones. Πρόκειται για ένα σόου βασισμένο σε αληθινή ιστορία, μοιάζει αρκετά με το YOU (ΕΣΥ) και είναι μιας σεζόν που έρχεται από την Βρετανία και περιγράφεται ως αντισυμβατικό, ψυχολογικό και ένα σκοτεινό σόου.