Wednesday: Μία γνωστή ηθοποιός θα παίξει στη 2η σεζόν!

Ακόμη ένα γνωστό όνομα θα παίξει στον νέο κύκλο της σειράς του Tim Burton
23 Απριλίου 2024 22:59
Wednesday: Μία γνωστή ηθοποιός θα παίξει στη 2η σεζόν!

Ένα αρκετά γνώριμο πρόσωπο θα παίξει στη 2η σεζόν του Wednesday, η οποία σεζόν ξεκινάει σιγά σιγά να παίρνει σάρκα και οστά. Πιο συγκεκριμένα, ολόκληρο το επιτελείο της επιτυχημένης σειράς του Netflix βρίσκεται αυτόν τον καιρό στην Ιρλανδία για τα γυρίσματα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι το cast μεγαλώνει κι άλλο, αφού μάθαμε ότι η Thandiwe Newton, που κατά πάσα πιθανότητα θα θυμάστε μέσα από τη σειρά Westworld του HBO, υπέγραψε για να βρίσκεται στον νέο κύκλο του Wednesday.

Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα το Variety, το οποίο έχει αποκλειστικές πηγές που γνωρίζουν ότι η Newton θα παίξει στο “megahit” του Netflix, αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ρόλο της. Επίσης, πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι και ο Steve Buscemi του Reservoir Dogs υπέγραψε για το νέο κύκλο της σειράς του Tim Burton.

Για την ιστορία, η Newton, εκτός από το Westworld, έχει και άλλους πολύ σημαντικούς ρόλους στην καριέρα της, αφού την είχαμε ακούσει στα Big Mouth και Human Resources, αλλά είχε εμφανιστεί και στα The Slap, Rogue, 2012 και Mission: Impossible 2.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι η 2η σεζόν του Wednesday θα καθυστερήσει αρκετά να έρθει, αφού τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μάλλον την επόμενη εβδομάδα στην Ιρλανδία, οπότε θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή.

Το Wednesday έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2022 στο Netflix και έγινε πολύ γρήγορα τεράστιο “hit” για την υπηρεσία με νούμερα που ζαλίζουν, ενώ ήταν και υποψήφιο σε 12 κατηγορίες στα Emmys κερδίζοντας τέσσερα συνολικά βραβεία.