Παράθυρο κυκλοφορίας για τη 2η σεζόν του One Piece στο Netflix

Θα πρέπει να κάνετε υπομονή…
25 Απριλίου 2024 08:47
Παράθυρο κυκλοφορίας για τη 2η σεζόν του One Piece στο Netflix

Μάλλον θα πρέπει να κάνετε υπομονή για να δείτε τα νέα επεισόδια του One Piece στο Netflix, καθώς ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι μάλλον δε θα έρθει το 2024.

Πρόσφατα μάθαμε ότι ο παραγωγός του Percy Jackson and the Olympians, Joe Tracz, υπέγραψε για να είναι ο συν-δημιουργός για τον επόμενο κύκλο του One Piece και σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του Deadline, το Netflix έχει δώσει "εντολή” να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν αυτόν τον Ιούνιο.

Μαζί με αυτό, η streaming υπηρεσία έχει βάλει ως στόχο η 2η σεζόν να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2025. Έτσι, φαίνεται ότι θα χρειαστεί χρόνος για να ολοκληρωθούν τα επεισόδιο, οπότε μην τα περιμένετε φέτος. Ο Joe Tracz θα βοηθήσει στο σενάριο, ενώ παράλληλα θα είναι και εξωτερικός παραγωγός μαζί φυσικά με τον Matt Owens, με τον Steve Maeda να μην έχει πλέον ρόλο showrunner αλλά μόνο παραγωγού.

Ο Joe Tracz μίλησε για τη συμμετοχή του στη 2η σεζόν του One Piece:

Είμαι μεγάλος θαυμαστής της απίστευτης φαντασίας του Eiichiro Oda και ενθουσιάστηκα με αυτό που δημιούργησε η ομάδα με την live-action σειρά. Επομένως, είναι όνειρο και χαρά μου να μπω και εγώ Going Merry καθώς μπαίνουμε στην τελική γραμμή για μία ακόμα πιο επική 2η σεζόν.

Ο “Zoro” του One Piece ανεβάζει το hype για τη 2η σεζόν με τις νέες δηλώσεις του

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τη 2η σεζόν και που θα πάει αυτή, αλλά πιθανώς θα μεταφέρει τον Luffy και την παρέα του στην Alabasta για το δεύτερο arc του manga, όπου οι πειρατές αναγκάζονται να τα βάλουν με τη μυστηριώδη οργάνωση Baroque Works και τον ηγέτη τους Mr Zero.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.