One Piece: Τεράστια προσφορά στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του

Σε κονσόλες και PC
08 Φεβρουαρίου 2024 14:56
One Piece: Τεράστια προσφορά στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του

Αν είστε λάτρεις του One Piece και του πανέμορφου κόσμου του, τότε να σας πούμε ότι το πιο πρόσφατο παιχνίδι της σειράς, το οποίο έχει λάβει καλές κριτικές, βρίσκεται σε προσφορά, που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας.

Αναλυτικότερα, αν είχατε στη wishlist σας το One Piece Odyssey, τότε ήρθε η ευκαιρία να το αποκτήσετε αν θέλετε, καθώς έχει πέσει πολύ κάτω από τα 70 ευρώ που ζητούσε μέχρι τώρα. Πρόκειται για μία μεγάλη έκπτωση που υπάρχει στο Steam, στο PlayStation Store, αλλά και στο Xbox. Ναι, σε όλες τις πλατφόρμες.

Αν θέλετε το Odyssey στο Xbox, αυτή τη στιγμή, το παιχνίδι κοστίζει 27.99 ευρώ, ενώ το ίδιο ισχύει και για την έκδοση των PlayStation 4 και PlayStation 5. Ωστόσο, αν είστε συνδρομητές στο PlayStation Plus, έχετε μία ακόμη έκπτωση στα 24.49 ευρώ. Στο Steam, από την άλλη, ο τίτλος ζητάει 29.99 ευρώ.

Βρείτε το One Piece Odyssey στο PlayStation Store πατώντας εδώ.

Βρείτε το One Piece Odyssey στο Steam από εδώ.

Πατώντας εδώ θα μπορείτε να το αγοράσετε στο Xbox.

Μερικές πληροφορίες για την ιστορία του One Piece Odyssey: Ο Luffy αναζητεί ένα μυστηριώδες νησί για να συναντήσει τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματός του. Όλοι μαζί θα έρθουν αντιμέτωποι με τέρατα που δεν έχουν δει στο παρελθόν, με τα πράγματα να παίρνουν γρήγορα μια απροσδόκητη τροπή. Έτσι, καλείστε να νικήσετε νέους εχθρούς και να βρείτε τη λύση σε διάφορα μυστήρια. Επίσης, η ομάδα ανάπτυξης είχε υποσχεθεί ότι όλοι οι fans του One Piece θα ζήσουν μια πρωτότυπη ιστορία.

Αξίζει να αναφερθεί πως εκτός από τον Luffy, σε αυτό το παιχνίδι παίζετε και ως Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie και Brook.

To One Piece Odyssey κυκλοφορεί μόνο σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.

Tags: