Το Netflix φέρνει σύντομα νέο επικό anime από τον κόσμο του One Piece! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βασισμένο σε μία ιστορία του Eiichiro Oda
15 Ιανουαρίου 2024 17:04
Το Netflix φέρνει σύντομα νέο επικό anime από τον κόσμο του One Piece! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ετοιμαστείτε για μία ακόμη απίθανη περιπέτεια από τον θρυλικό δημιουργό του One Piece, Eiichiro Oda, ο οποίος επιστρέφει στο Netflix και πάλι με μία νέα δουλειά. Η streaming υπηρεσία πρόκειται να φιλοξενήσει σε λίγες μέρες ένα ολοκαίνουργιο anime με την ονομασία Monsters 103 Mercies Dragon Damnation που είναι βασισμένο σε μία μικρή ιστορία του Oda από ένα τεύχος του One Piece.

Πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική μεταφορά όπου το Netflix υπόσχεται να σας διηγηθεί μία ενδιαφέρουσα ιστορία που έχει στο επίκεντρο έναν σαμουράι που πηγαίνει σε μία πόλη που έχει καεί από έναν δράκο. Ο σαμουράι ονομάζεται Ryuma και ουσιαστικά πρόκειται για μία canon ιστορία στο σύμπαν του One Piece.

Και αυτό επειδή βασίζεται σε ένα μόνο τεύχος του manga που κυκλοφόρησε από τον Oda πριν από πολλά χρόνια, όπου σε αυτό, ο Oda επανάφερε τον Ryuma ως ζόμπι στο One Piece Thriller Bark saga. Ο ίδιος ο δημιουργός είχε δηλώσει παλιότερα ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, αν και οι fans το είχαν καταλάβει συγκεντρώνοντας κάποια στοιχεία από το εν λόγω τεύχος του One Piece, αλλά και από την ιστορία του Monsters.

Σκηνοθέτης του anime είναι ο Sunghoo Park που κατά πάσα πιθανότητα θα γνωρίζετε μέσα από τα Jujutsu Kaisen και Jujutsu Kaisen 0: The Movie. Το σχεδιασμό των χαρακτήρων έχει αναλάβει ο Takashi Kojima και την παραγωγή η E&H production.

Μέχρι και το Netflix έκανε τη σύνδεση αυτών των δύο, αφού δήλωσε τα εξής:

Το Monsters: 103 Mercies Dragon Damnation από τον Eiichiro Oda αφηγείται την ιστορία του Ryuma, του θρυλικού ξιφομάχου που κατάγεται από τη Χώρα του Wano του One Piece.

Η επίσημη πλοκή του anime αναφέρει:

Ένας σαμουράι συναντά μια νεαρή σερβιτόρα, η γενέτεια της οποίας καταστράφηκε από έναν δράκο. Εκείνος δεν θέλει να μπλέξει, αλλά τελικά δεν μπορεί να το αποφύγει.

Στο νέο anime του Netflix δανείζουν τις φωνές τους οι Yoshimasa Hosoya ως Ryuma, Kana Hanazawa ως Flare, Hiroki Tôchi ως Cyrano, Mitsuaki Madono ως D.R. και Katsuhito Nomura ως Master

Το Monsters 103 Mercies Dragon Damnation θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix από τις 21 Ιανουαρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.