ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται remake του One Piece anime στο Netflix από θρυλικό στούντιο!

Από το στούντιο του Attack On Titan
17 Δεκεμβρίου 2023 13:50
ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται remake του One Piece anime στο Netflix από θρυλικό στούντιο!

Σε μια αναπάντεχη ανακοίνωση προέβη το Netflix, το οποίο μετά την live-action One Piece σειρά του, έκανε γνωστό πως ετοιμάζει και νέο One Piece. Ναι, καλά διαβάσατε. Το One Piece θα γίνει ξανά anime, με ένα από τα πιο θρυλικά ονόματα της βιομηχανίας, τo WIT Studio, να αναλαμβάνει το remake, προσαρμόζοντας από το μηδέν την πρωτότυπη ιστορία του manga. Πρόκειται για την ομάδα που έφερε στις οθόνες μας σειρές όπως τα "SPY x FAMILY" και "Attack on Titan."

Αυτή η νέα διασκευή, με τον εύστοχο τίτλο "THE ONE PIECE", θα προσφέρει μια νέα προσέγγιση της αγαπημένης ιστορίας, ξεκινώντας από την αρχή - το East Blue arc. Αυτή η απόφαση για την επανεκκίνηση της σειράς, η οποία περιλαμβάνει τα κομβικά arcs από το Romance Dawn έως το Loguetown, θεωρείται φόρος τιμής στην πλούσια κληρονομιά του manga, ενώ παράλληλα θέτει τις βάσεις για νέες ερμηνείες και δημιουργικές αλλαγές.

Η ανακοίνωση έγινε στο Jump Festa 2024, προκαλώντας έντονα συναισθήματα στους fans και στην κοινότητα των anime γενικότερα. Ο Takeshi Wada, πρόεδρος του WIT Studio, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και το βάρος της ευθύνης που του αναλογεί για την ανάληψη μιας τόσο εμβληματικής σειράς. Φυσικά, τόνισε πως το στούντιο δεσμεύεται να βάλει τα δυνατά του και μέσα από τα σκίτσα του να ζωντανέψει ξανά την ιστορία του Eiichiro Oda. Το στούντιο τρέφει τόσο σεβασμό όσο και θαυμασμό για το πρωτότυπο έργο και τον δημιουργό του.

Για την ιστορία, το ONE PIECE, ξεκίνησε το ταξίδι του τον Ιούλιο του 1997. Το manga, που δημιουργήθηκε από τον Eiichiro Oda, έχει γίνει έκτοτε ένα πολιτιστικό φαινόμενο, με την περιπέτεια του Monkey D. Luffy να γίνει ο βασιλιάς όλων των πειρατών να αιχμαλωτίζει τη φαντασία εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως.

Ακολουθεί το βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωση.